sait

sait
ΕΔΩ ΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ SAIT;.. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ??

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ το συνεργό της ένοπλης συμπλοκής κατά Αστυνομικών της ΔΙΑΣ.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ το συνεργό της ένοπλης συμπλοκής κατά Αστυνομικών της ΔΙΑΣ.
Γνώριμος» στο τμ.Εκβιαστών ο 33χρονος που έχει συλληφθεί.

Εχει απασχολήσει στο παρελθόν με ποινικές παραβατικές συμπεριφορές, για αδικήματα κατά της ζωής και ιδιοκτησίας ο άνδρας ο οποίος συνελήφθη μετά την ένοπλη συμπλοκή σε βάρος Αστυνομικών της ΔΙΑΣ Ν.Ιωνίας. Ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία 33χρονου απο τη Νίκαια, ο οποίος είχε προσδιορισθεί για εμπολοκή του σε υποθέσεις εκβιασμών, ως μελος ομάδας της Δυτικής Αττικής, και ληστείες, είχε εκτίσει ποινή προσωρινής κράτησης.


Συνελήφθη σε ένοπλο με Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ(22/11-23.40), στην περιοχή της Ν.Ιωνίας, με το συνεργό του να αναζητείται, όταν πυροβόλησαν κατά Αστυνομικών της ΔΙΑΣ- Ν.Ιωνίας  με mini-UZI ή υποπολυβόλο SCORPION, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Οι Αστυνομικοί αποδίδουν την παρουσία των δύο ατόμων στην περιοχή, σε προπαρασκευαστική ενέργεια σε βάρος οικονομικού στόχου στην περιοχή, την οποία απέτρεψε ο έλεγχος των Αστυνομικών.

Οι Αστυνομικοί, είχαν λάβει σήμα για έλεγχο σε κατάστημα της Κώστας Βάρναλη, στα όρια με τη Μεταμόρφωση (22/11) όταν εντόπισαν το δίκυκλο με τους δύο αναβάτες. Η παρουσία τους στην περιοχή, κρίθηκε ύποπτη, όταν από τον τερματικό προέκυψε να έχει καταχωρηθεί ως ιδιοκτήτης της μηχανής, 29χρονο αυτοκινητιστής, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 12χρόνων έγκλειστος στη Φυλακή, για συνέργεια στη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στο οπαδικό ραντεβού θανάτου της Λ. Λαυρίου στην Παιανία το Μάρτιο του 2007. Στο παρελθόν ο 29χρονος, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, είχε προσδιορισθεί ως εκτελεστικός βραχίωνας σε δύο «συμβόλαια θανάτου», και για Υψηλόβαθμο Αξιωματικο της ΕΛΑΣ, ο οποίος υπηρετεί στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο δεν «εκτελέστηκε» αφού προέκυψε η σύλληψη του.

Ο 33χρονος ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές μαζί με τον 29χρονο αυτοκινητιστή και έναν ακόμα 31χρονο, γνωστό με το προσωνύμιο «Πιτσίλας», ανήκαν σε οργανωμένη ομάδα με εγκληματική οργάνωση και δομημένη δράση, των Δυτικών προαστίων, υπόθεση που είχε αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Ο 31χρονος είχε δολοφονηθεί (21/05) σε ταχυφαγείο του Κορυδαλλού, με «χρεωμένο» συμβόλαιο θανάτου- σύμφωνα με την Αστυνομία-. Είχε εξετασθεί κατά το παρελθόν κατά την έρευνα προς εξιχνβίαση για τη διπλή δολοφονική εκτέλεση των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής-Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη- στο Ν. Ηράκλειο.