sait

sait
ΕΔΩ ΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ SAIT;.. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ??

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η ΤΗΛ.ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

ΤΗΛ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ HIGH TV ΕΚΑΝΕ

ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.το 2007 ο μιχαλης φιλοπουλος δολοφονηθηκε στην λαυριου οπως ολοι γνωριζετε απο τοτε αρχισε ενας γολγοθας απο δικαστικους αγωνες.
 Η οικογενεια του μιχαλη επρεπε να αντιμετωπιση εκτός από τους κατηγορούμενους και ολους αυτούς που τους στήριξαν δηλαδη ψευδομαρτυρες. τραμπουκους.και πολλούς άλλους οπως  Δημάρχους. την διοίκηση του Ολυμπιακού.ακόμα και από την πλευρά του παναθηναικων ΥΠΗΡΧΑΝ  ΤΕΤΟΙΑ! άλλοι κρυβόντουσαν άλλοι εφυγαν στο εξωτερικο άλλοι ελεγαν ψεματα..Ενώ η κατηγορουμενη ειχαν και εχουν μεχρι και σημερα την στηριξη οικονομική και ηθική απο αυτους που ειναι απο πισω τους.Όμως δεν έγινε το ίδιο και με την οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Φιλόπουλου. Όμως ο καιρός περνούσε η πρώτη δίκη έγινε τα αποτελεσματα γνωστα 3 ενοχη απο τους 30 μερικοι απο αυτους με μικρες ποινες και ενας απο αυτούς αθωος με μειοψηφία.
(ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ)

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΉΣΕΤΕ ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΓΡΆΦΩ ΑΥΤΆ ΕΔΏ ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΡΧΊΖΕΙ  ΤΟ ΘΕΜΑ.. 
Η οικογενεια του  αδικοχαμένου Μιχάλη Φιλόπουλου ασκησε αναιρεση της δικης 2 φορες όμως Απορίφθηκε ταυτοχρονα αρρωστησε και η αδερφη του μιχαλη στελλα όπως καταλαβαίνετε ετρεχαν μια στα νοσοκομεια και μια στα δικαστηρια ηδικα στα νοσοκομεια ταλαιπωριόντουσαν  πανω απο ενα χρονο Ωσπου Mερικούς μήνες πριν γινει το Εφετείο του μιχαλη Η Στέλλα έφυγε  ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ.Τωρα καταλαβαινεις τι εχει τραβήξει αυτή η οικογενεια πρωτα ψυχικα και μετα οικονομικα για να τρέξεις στα δικαστηρια χρειαζονται χρηματα Το ίδιο ίσως και πολυ περισσότερα για τα νοσοκομεία. Πως λοιπον να αντεξει οικονομικα αυτή η οικογενεια.Γίνεται το Εφετείο και καταδικάζονται οι τρεις και ο ενας που είχε αθωωθεί.   Μετά λοιπόν από μερικούς μήνες έρχεται μια ειδοποιηση απο την εισαγγελiα του αρειο πάγο που αναφέρει πως η τρεις απο τους τεσσερις έχουν υποβάλει αίτηση αναιρεση της δικης του εφετειου (βλεπε φωτο πιο κατω)  

Μετά λοιπόν από μερικούς μήνες έρχεται μια ειδοποιηση απο την εισαγγελiα του αρειο πάγο που αναφέρει πως η τρεις απο τους τεσσερις έχουν υποβάλει αίτηση αναιρεση της δικης του εφετειου (βλεπε φωτο πιο κατω) που ο κάθε κατηγορούμενος έχει κάνει χωριστά αυτό σημαίνει πως πρεπει να παραστεί δια συνηγορου και για τον καθένα ξεχωριστά που σημαίνει τρια παραβολα εδω μπαινει το προβλημα η κατηγορουμενη γνωριζουν οτι οι οικογενεια αντιμετωπιζει σοβαρα οικονομικα προβληματα Προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν ... Γιατί που βρήκαν αυτοί τοσα χρηματα που χρειαζονται για κατι τετοιο Όμως είπαμε πιο πάνω. (Άλλη είναι απο πίσω τους)

Έτσι λοιπόν αποφάσισε η κυρια φιλοπουλου να ζητησει την βοηθεια του κυριου Γιανακόπουλου κλεινοντας ενα ραντεβου μαζι του να μπορέσει να του μιλησει η στον ιδιο προσωπικα η  σε καποιον υπευθυνο προσπαθησε να επικοινωνησει αρκετες φορες πηγε εκει και η ιδια στην καε ομως ματαια δεν υπηρχε κανεις υπευθυνος αλες φορες τις έλεγαν πως δεν ητα καποιος εκει αλες θα επικοινωνησει καποιος μαζι τις τιποτα ώσπου φτάσαμε Στης 05/05/2014 πηρε τηλ. πάλι. 
Απαντησε καποια κυρια Μάλλον τηλεφωνητρια (oi Πού είναι στην υποδοχή) οταν κατάλαβε πως μιλαει με την μητερα  του μιχάλη της ειπε χωρις δευτερη κουβεντα πως δεν υπαρχει κανενας υπευθυνος για την περίπτωση την δικια της.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ME TO ΠΑΡΑΠΟΝ ΒΓΗΚΕ ΤΗΛ. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ HIGH TV Την δευτερα 05/05/2014.
Και ειπε συγκεκριμενα πως πηγε στην ΚΑΕ 5 6 φορες και τις ελεγαν πως δεν ειναι καποιος υπευθυνος εκει και θα του ενημερώσουν. Στης 05/05/2014 πηρε τηλ.απαντησε καποια κυρια Μάλλον τηλεφωνητρια oi Πού είναι στην υποδοχή οταν ακουσε πως μιλαει με την μητερα  του μιχάλη της ειπε χωρις δευτερη κουβεντα πως δεν υπαρχει κανενας υπευθυνος για την περίπτωση την δικια της.
Δηλαδή Δεν υπάρχει κανένα  ηπευθινος να κλεισει ενα ραντεβου με καποιον  για περίπτωση την δικια της.
Αυτα ειπε η μανα του μιχαλη και πως παλιοτερα την δεχόντουσαν και χωρίς ραντεβού οταν ηταν ο κυριος στεφανου.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΈΣ ΔΕΣ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΕΔΏ


Από εκείνη τη στιγμή, αυτομάτως ξεκίνησε μια ακατάσχετη παραφιλολογίαΠήγαν  οι διάφοροι παρατρεχάμενοι της αυλής και τα μετεφεραν όπως ήθελαν   σχετικά με τo πως εκφραστηκε ασχημα και πως εβρισε για αυτους που εκανε το παραπονο της.
 ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Κ.Λ.Π.  Aυτα βεβαια τα μετεφεραν ΕΝΤΕΛΏΣ ΛΆΘΟΣ Η ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ως αποτέλεσμα   είχε να παιρνουν τηλεφωνο από την ΚΑΕ το καναλι και να ζητανε εξηγησεις  γιατι την  έβγαλαν την κυρια φιλοπουλου  στην εκπομπη και την άφησαν να βριζει.

 Eδω βλεπω το βιντεο που βριζει η κυρια φιλοπουλου   (ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ)

 Εκεινο που δεν εχω καταλαβει ειναι τι λόγω είχαν ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ελπιζω να το μαθω καποια στιγμη και αυτο.
Αντι ομος να παιρνω τηλ το κανάλι και να ψαχνουν επειδη τους ειπαν πως τους εβριζε η φιλοπουλου δεν θα ηταν καλυτερο να επικοινωνήσουν με την ιδια και να μαθουν τι ακριβως εχει γινει αλλα και ετσι οπως εγινε και τελικα εμαθαν τι ειπωθηκε γιατι δεν επικοινώνησαν με την κυρια φιλοπουλου λέω εγώ τώρα μηπως λέω μηπως ολα τα παραπανω μάτια για τα μάτια του κόσμου ετσι που λενε για ξεκαρφωμα λέω εγώ...
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΗΣ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η Κ.Α.Ε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟ  ΆΦΗΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΌΤΙ ΨΆΧΝΟΥΝ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ  ΤΙ  ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!!ΠΑΝΤΟΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΝ ΎΠΑΡΞΗ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ (17/05/2014Δεν υπάρχει τίποτα Ακόμα)

ΥΣ
Και μην ακουσω πως δεν μπορουν να μας βρουν εχουν τα παντα αλα ακομα και αν δεν τα εχουν που τα εχουν ειναι αναρτημενα στο σαιτ δηλαδη εδω...
  

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΙΜΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΤΙΜΙΑΣ

  ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ(ΟΠΑΔΩΝ)
 http://filopoulos.blogspot.gr/
ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ(ΟΠΑΔΩΝ) ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ,ΣΟΚΑΚΙΑ,ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΒΙΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΙΜΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΩΔΙΚΑ ΣΙΩΠΗΣ.ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΙΜΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΤΙΜΙΑΣ.

ΤΟ ΜΠΑΜ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΙΩΝΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1999 ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΝ,ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΜΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Η ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ).ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 29/3/2007 ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΟ ΚΟΜΒΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Η ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ΄?ΑΠΟ ΠΟΙΩΝ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 300 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ(ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ)ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜ

HTΩΝ ΣΤΙΣ 27/3/2007 ,ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΙΣ 29/3/2007.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ (ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ?).ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ (ΟΙΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΕ Η ΚΑΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥN ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.....).ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ(ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΗ ΛΑΥΡΙΟΥ Η ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ....).Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ(ΟΦΕΙΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Η ΤΗΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΛΕΙΑ ΣΤΑ ΟΛYΜΠΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΜΟΥ-ΜΑΚΗ Η ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΓΗΚΕ ΟΦ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝAΦΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ) Π.Χ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ Κ.Λ.Π Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΠΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΒΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ-ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ.(ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΦΥΛΑΣΩΜΕ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ,ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΜΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ?).ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΠΑΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΥO-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΤΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ?(ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ). Ι.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ (ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ) ΟΣΟ ΠΟΥΛΑΓΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΥΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ.

ΗΤΑΝ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007 ΟΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ

ΗΤΑΝ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007  ΟΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ
Σαν σήμερα η Παιανία πνίγηκε στο αίμα οπαδού του Παναθηναϊκού νεκρός.

Ο Μιχάλης Φιλόπουλος (1985-2007) ήταν 22 ετών οπαδός του Παναθηναϊκού τον οποίο μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου οπαδοί αντίπαλης ομάδας στις 29 Μαρτίου 2007 στην Παιανία. Μαχαιρώθηκε κατα την διάρκεια ενός αγωνα βόλει γυναικών μεταξύ  του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. 
 Ο θάνατός του... προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην Ελλάδα και πυροδότησε μια μεγάλη αστυνομική έρευνα σχετικά με τους οργανωμένους οπαδούς και τους Συνδέσμους.
Εξι χρόνια μετά, τίποτα δεν έχει αλλάξει.29 Μαρτίου 2007  Παιανία
Ένα παιχνίδι βόλει γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα στις 29 Μαρτίου 2007 στην Παιανία,για το κύπελλο. Δεδομένου ότι αυτό ήταν αγώνας των γυναικών, δεν υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη. Οι οπαδοί και από τις δύο πλευρές βρήκαν την ευκαιρία να οργανώσουν μια μεγάλης κλίμακας σύγκρουση ανεμπόδιστη από την αστυνομία. Υπολογίζεται ότι 400 άτομα ήξεραν λεπτομέρειες για αυτή.
Σε «αιώνια» κάθειρξη τιμώρησε το δικαστήριο τον Μιχάλη Φιλόπουλο, ο οποίος σαν σήμερα στις 29 Μαρτίου 2007 δολοφονήθηκε από οπαδούς του ΟΣΦΠ. Η ψυχή του Μιχάλη ταλαιπωρείται μέχρι και σήμερα και θα ταλαιπωρείται όσο αυτοί που φέρεται να τον μαχαίρωσαν απολαμβάνουν την ελευθερία τους.

Έκλεισαν 6 χρόνια από τη μέρα που ένα παιδί 22 ετών έκλεισε τα μάτια για τελευταία χρόνια πληρώνοντας το τίμημα του φανατισμού. Κρίνουμε σκόπιμο να μην αναφερθούμε διεξοδικά στα γεγονότα της Λαυρίου. Το μίσος, η διχόνοια υπήρχε πάντοτε ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Όμως από το μίσος μέχρι τη δολοφονία υπάρχει μία τεράστια απόσταση που δεν μπορούσαμε ποτέ φανταστούμε ότι υπάρχουν μυαλά που θα τη διανύσουν. 

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΜΙΧΑΛΗ

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μπορεί λόγω του κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τον Άρη να μην έχουν τη δυνατότητα στο ΟΑΚΑ να τιμήσουν και αυτή με ένα ανάλογο πανί την μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου αλλά το έκαναν τα “αδέρφια τους” από την Αυστρία.

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Φιλόπουλου ο οποίος δολοφονήθηκε στις 29 Μαρτίου 2007 από οπαδούς του Ολυμπιακού στα επεισόδια που είχαν γίνει στην Λαυρίου.Περισσότεροι από 150 φίλοι του Τριφυλλιού βρέθηκαν τη Κυριακή το πρωί στο Γ’ νεκροταφείο Νίκαιας στο ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Μιχάλη.Η οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε τους οπαδούς των πράσινων για την παρουσία τους και τους ζήτησε να πηγαίνουν ακόμα πιο συχνά.

Μάλιστα μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Μιχάλη όλοι μαζί η οικογένεια και οι οπαδοί του Τριφυλλιού τέλεσαν μνημόσυνο και στην αδερφή του Μιχάλη Φιλόπουλου η οποία έφυγε ενάμιση χρόνο μετά σε ηλικία 35 από καρκίνο, λόγω της στεναχώρια της για το χαμό του αδελφού της.

Ruxi Dumitresku Afierwmeno ston Mixalh Filopoulo to kupello

Ruxi Dumitresku Afierwmeno ston Mixalh Filopoulo to kupello

Για το που το αφιερώνει: «Έχουν περάσει δύο χρόνια από τον θάνατο του Μιχάλη (σ.σ. Φιλόπουλου). Εγώ προσωπικά το αφιερώνω σε αυτόν. Μακάρι να ήταν η οικογένεια του εδώ να το σηκώσουμε μαζί».
Στην μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου που είχε χάσει την ζωή του πριν δύο χρόνια σε επεισόδια οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη Λαυρίου, αφιέρωσε η αρχηγός του «τριφυλλιού» Ρούξι Ντουμιτρέσκου την κατάκτηση του 500ού «πράσινου» τίτλου.

Πριν δύο χρόνια, σε θλιβερά επεισόδια που έγιναν στην Λαυρίου ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, σκοτώθηκε ένας οπαδός του «τριφυλλιού», ο Μιχάλης Φιλόπουλος. Στον άτυχο νέο του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε πολύ νωρίς, αφιέρωσε την κατάκτηση του 500ού τίτλου του «τριφυλλιού» η αρχηγός του Παναθηναϊκού Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

 Αρχικά η διαγώνιος των «πρασίνων» επισήμανε: «Ευτυχώς που ήρθατε και σεις για να μπορέσω να μιλήσω και να αφήσω την Κούπα. Είναι η πιο βαριά που έχω σηκώσει ποτέ μου.
 Είναι ο 500ος τίτλος του συλλόγου και χαίρομαι πάρα πολύ που τον κατακτήσαμε εμείς. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και το αποδεικνύει σε κάθε του εμφάνιση».

Για το που το αφιερώνει: «Έχουν περάσει δύο χρόνια από τον θάνατο του Μιχάλη (σ.σ. Φιλόπουλου). Εγώ προσωπικά το αφιερώνω σε αυτόν. Μακάρι να ήταν η οικογένεια του εδώ να το σηκώσουμε μαζί».


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο RAMBO THΣ 7

Ο ΡΟΥΜΠΕΤΗΣ, Η ΤΑΞΙΤΖΗΣ, Η RAMBO, 
    Ο Ράμπο που δεν ξέρει τον εαυτό του



Ο 28χρονος οδηγός ταξί, Βασίλης Ρουμπέτης, Φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού. Τον ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα. Μικρός σε ηλικία και ταξιτζής το επάγγελμα, λέγεται ότι ήταν αυτός που στους αγώνες «καβάλαγε τα κάγκελα» και ορμούσε στο γήπεδο.
 Γνωστός και ως «Ράμπο», «με προϊστορία στα μαχαιρώματα», καταθέτει ένας από τους μάρτυρες της προδικασίας. Αμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, προφυλακίστηκε και ακόμη και σήμερα κρατείται στις φυλακές. 

Eλαβε ενεργό μέρος στα επεισόδια και μάλιστα έλαβε μέρος στον βαρύτατο και θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Φιλόπουλου τον οποίο χτύπησε με μαχαίρι που έφερε μαζί του». Σύμφωνα με μια μαρτυρία: «... μετά το περιστατικό διατυμπάνιζε σε φίλους και γνωστούς ότι έχει βίντεο με τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού και ότι ήταν και αυτός μπροστά». Αλλος μάρτυρας αφηγείται: «Τη Μεγάλη Τρίτη άκουσα από σεκιουριτά του Παναθηναϊκού ότι τον Μιχάλη τον έφαγε ένα άτομο που τον λένε Ρουμπέτη. Μάλιστα ακούγεται ότι καυχιέται κιόλας για αυτή του την πράξη».

O28χρονος ταξιτζής Βασίλης Ρ., είχε κατηγορηθεί για μαχαίρωμα 30χρονου στην πλατεία Κορυδαλλού και ήταν έξω με εγγύηση μόλις 10.000 ευρώ

ΠΡΙΝ το δικαστήριο του Φιλόπουλου συνελήφθη ως ύποπτος συμμετοχής σε συμβόλαια θανάτου, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά! 

ΕΠΊΣΗΣ ΕΊΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΊ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ προσπαθοντας να φυγει στο εξωτερικο μαζι με ενα εκ των κατηγορουμένων που εμπλεκετo στην υπόθεση με τα καλάσνικοφ στην κορινθο. 
Παλαιότερα είχε καταδικαστεί σε πολύμηνη φυλάκιση για κλοπές τηλεκαρτών από περίπτερα.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΎΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΊΑ ΤΟΥ

Στη συνέχεια, απολογήθηκε ο Βασίλης Ρουμπέτης που έχει αθωωθεί πρωτοδίκως, αλλά άσκησε έφεση σε βάρος του ο εισαγγελέας του πρώτου βαθμού: 
«Δεν πήγα ποτέ στην Παιανία. Δεν ήμουν εκεί. Εκείνη την ώρα δούλευα με το ταξί. 
Δεν τον γνώριζα τον Φιλόπουλο, ούτε στα ψυγεία Ευρώπη που δούλευε και εκείνος. 
Γενικά πήγαινα στο γήπεδο. Με ήξερε ο κόσμος. Είπαν πολλά ονόματα, όχι μόνο το δικό μου. Τον Βασιλάτο που κατέθεσε το όνομα μου, δεν τον ξέρω. Δεκαοκτώ χρονών παιδιά ήταν. 
Μικρός εγώ ήμουν Παναθηναϊκός, λόγω του πατέρα μου. Μετά, λόγω Νίκαιας και λόγω των τίτλων που έπαιρνε ο Ολυμπιακός, έγινα Ολυμπιακός. 
Έχω υπηρετήσει εθελοντικά στα αλεξίπτωτα. 

Στην ερωτηση της εδρας τι ειδικοτητα ειχες στους αλεξιπτωτιστες απαντηση χειριστης λεμβου στην ερωτηση αν ειχε εκπαιδευτεί σε μαχη σωμα με σωμα είπε όχι 
και στην ερωτησεις αν εχει αλλη ειδικοτητα είπε όχι απλά εκεί με τις σκουπες και σκοπια ερωτησεις τι ειναι η σκουπες είπε εεεε σκουπες!!! 

Στην ερωτηση της εισαγγελεως τι λόγους εχει ο δημητράς να τον αναφέρει στην Κατάθεση του είπε τον εχετε δει αυτον ενοοντας τον δημητρα !! 
Και στην ερωτηση γιατι τον φωναζουν ραμπο είπε

Στον γήπεδο με φωνάζουν “Ράμπο” γιατί μικρό με είχε ντύσει η μάνα μου στις απόκριες. <<είναι Ο ράμπο που δεν ξέρει τον εαυτό του>>

 Ναι, ήμουν ζωηρός. Είχα κατεβάσει μια φορά ένα πανό του Παναθηναϊκού. 


Δεν ισχύει πως καυχιόμουν ότι εγώ σκότωσα τον Φιλόπουλο. Δεν ξέρω ποιοι το έβγαλαν αυτό. Πρόκειται για κουτσομπολιά. 


ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΎΝ ΙΣΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΠΑΙΟΝ.

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΎΝ ΙΣΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΠΑΙΟΝ.
Tελικά Δεν σέβονται τίποτα...
 
Ξεπέρασε Κάθε όριο Ο Ολυμπιακός γράφοντας σε ανακοίνωση για τον τελικό που δεν είχε γίνει το 2007, ξεχνώντας φυσικά να αναφέρουν πως δεν έγινε λόγω της δολοφονίας Φιλόπουλου.

Το ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο είναι πασίγνωστο, όμως συνεχώς ξεπερνούν και τους ίδιους τους τους εαυτούς, σε γραφικότητα και καφρίλα. Αυτό έκαναν και σήμερα, όταν σε ανακοίνωσή τους για την επανάληψη του αγώνα βόλεϊ γυναικών με την ΑΕΚ, έδειξαν για ακόμα μία φορά το πραγματικό τους πρόσωπο.

Συγκεκριμένα θέλοντας να την πουν στην ΕΟΠΕ, έφτασαν στο σημείο να επιπλήξουν την Ομοσπονδία, ακόμα και γιατί το 2007 είχε πάρει την απόφαση να μην συνεχιστεί το φάιναλ έιτ στο Κύπελλο γυναικών. Βέβαια ξέχασαν μια μικρή λεπτομέρεια, το ότι οι αγώνες δεν συνεχίστηκαν επειδή οπαδοί τους δολοφόνησαν τον Μιχάλη Φιλόπουλο στα επεισόδια της Λαυρίου.

Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει, να συνεχιστούν τα ματς και να πάρουν ένα ματωμένο Κύπελλο; Τόσο ξεφτίλες ποια; Ούτε την ανθρώπινη ζωή δεν σέβονται; Και όχι μόνο δεν την σέβονται, αλλά μετά από τόσα χρόνια, έρχονται με μια ανακοίνωση που δεν θα την έγραφε ούτε το πιο αρρωστημένο μυαλό και λένε πως η Ομοσπονδία τους κάνει πόλεμο γιατί εκτός των άλλων διέκοψε το Κύπελλο μετά την δολοφονία του Φιλόπουλου. Οι άνθρωποι πραγματικά δεν σέβονται τίποτα, ούτε καν την ανθρώπινη ζωή.

Διαβάστε το σημείο της κατάπτυστης ανακοίνωσης που αναφέρεται στην δολοφονία Φιλόπουλου και βγάλτε ο καθένας τα συμπεράσματά του:


Η ΚΕΔ διέταξε την επανάληψη του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ μετά τα τραγικά λάθη διαιτητών-γραμματείας και οι «ερυθρόλευκοι» που ως πρώτη αντίδραση έλεγαν πως… γελούν με την απόφαση, εξέδωσαν πριν από λίγο ειρωνική ανακοίνωση κατά Ομοσπονδίας και Ένωσης, «μπλέκοντας» λίγο και τον Παναθηναϊκό!
Οι πρωταθλητές Ελλάδας βάλουν κατά της ΕΟΠΕ και την κατηγορούν πως τους είχε στερήσει έναν τίτλο ακυρώνοντας τη διοργάνωση του Κυπέλλου μετά τον θάνατο του Φιλόπουλου στη Λαυρίου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη! Ο αγώνας βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακού ΑΕΚ θα ξαναγίνει, ξεκινώντας από την αρχή!!! Για την ιστορική αυτή απόφαση, θέλουμε να αποδώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ΕΟΠΕ, που εφάρμοσε τον τόσο αυτό άδικο κανονισμό, ο οποίος ισχύει μόνο στη δική της προκήρυξη πρωταθλήματος. Τα δικαιούται η ΕΟΠΕ, αφού επιτέλους ξεκίνησε να εφαρμόζει, χωρίς ερμηνεία, τους κανονισμούς.
Θυμίζουμε ότι, πριν λίγα μόλις χρόνια, η ίδια Ομοσπονδία στέρησε από τον Ολυμπιακό το Κύπελλο Ελλάδας, αποφασίζοντας ενάντια στον κανονισμό, να μη διοργανώσει τον τελικό, μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την ομάδα μας. Είναι τελικά η δικαιοσύνη τυφλή ή βλέπει κατά το δοκούν; Συγχαρητήρια όμως και στην ΑΕΚ! Διεκδίκησε με σθένος στα χαρτιά ένα χαμένο ματς!

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ

Συμπλοκή μεταξύ οπαδών στα Καμίνια - Νεαρός δέχθηκε 7 μαχαιριές
Τετάρτη 25 9 2013
Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ στα Καμίνια. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του piraeuspress.gr, δυο φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επέστρεφαν από το Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης ύστερα από την αναμέτρηση με τον Φωκικό για το Κύπελλο Ελλάδας, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα τεσσάρων οπαδών του Παναθηναϊκού.
Οι 4 νεαροί που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, κατέβηκαν, και αφού ξυλοκόπησαν τους οπαδούς του Ολυμπιακού, έπειτα τους μαχαίρωσαν.
Μάλιστα, ο ένας από τους δύο νεαρούς Ολυμπιακούς δέχθηκε συνολικά 7 μαχαιριές.
Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να διαλευκανθεί η υπόθεση.


Επεισόδια και στο Χαϊδάρι με έναν τραυματία 

Οι "ανεγκέφαλοι" όχι μόνο δεν έκαναν το πάθημα, μάθημα, αλλά επιβεβαίωσαν τους φόβους αντίποινων και συνέχισης της κόντρας τους.
Στο Χαϊδάρι, γύρω στις 21:30, χούλιγκαν των δύο ομάδων συνεπλάκησαν για ακόμα μία φορά μέσα στην ίδια μέρα και αναστάτωσαν την περιοχή και τους περίοικους, οι οποίοι φοβήθηκαν μήπως είχαμε επανάληψη των μεσημεριανών καταστάσεων.
Η Αστυνομία επενέβη μετά από λίγα λεπτά και διέκοψε τα επεισόδια, προχωρώντας και σε συλλήψεις. Από τους σωματικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν, βρέθηκαν στιλέτα και στιλό που εκτοξεύουν φωτοβολίδες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις συμπλοκές, ένα άτομο μαχαιρώθηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Επεισόδια Ολυμπιακών - Παναθηναϊκών το μεσημέρι δίπλα στον Άρειο Πάγο
Η αστυνομία πραγματοποίησε δώδεκα προσαγωγές 
 27/09/2013
Συμπλοκές μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων σημειώθηκε το μεσημέρι στην οδό Δέγλερη, δίπλα από το κτίριο του Αρείου Πάγου. Μια υπόθεση που εκδικάζεται στο Εφετείο αφορά παλαιότερα επεισόδια στην περιοχή του Αλίμου μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αυτό αποτέλεσε τη σπίθα για να ξεσπάσουν επεισόδια, καθώς πετούν εκατέρωθεν αντιεκίεμνα και καπνογόνα.

Κλινικά νεκρός οπαδός του Παναθηναϊκού σε επεισόδια αιωνίων στο Μεσολόγγι 

 Πληροφορίες  αναφέρουν πως ο νεαρός οπαδός που τραυματίστηκε στα επεισόδια του Μεσολογγίου με τις συγκρούσεις οπαδών των «αιωνίων» είναι κλινικά νεκρός.
Για όσους το αγνοούν, σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δυο ομάδων έλαβαν χώρα στο κέντρο του Μεσολογγίου ανάμεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Σ” αυτά, λοιπόν, τραυματίστηκε στο κεφάλι ο 20χρονος που φέρεται να είναι Αρτινός και να υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό με τις πληροφορίες από το Π.Π.Ν. του Ρίου να αναφέρουν πως είναι κλινικά νεκρός.
Τα επεισόδια στο Μεσολόγγι, τι ανέφερε το αρχικό ρεπορτάζ
Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έλαβαν χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (27/9) στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου με έναν σοβαρά τραυματία που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Πάτρας.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «agriniopress.gr», ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε πλησίον του συνδέσμου των φίλων του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο κέντρο του Μεσολογγίου. Και δεν άργησε να ξεκινήσει η σύρραξη.
 H οπαδοι φίλοι του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν στους οπαδούς φίλους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σύνδεσμο. Πετροπόλεμος, φωτοβολίδες, καδρόνια και συγκρούσεις των οπαδών συνέθεσαν το σκηνικό με αποτέλεσμα ένας οπαδός να τραυματιστεί σοβαρά.
Πρόκειται για νεαρό με καταγωγή από την Αρτα που δέχθηκε πέτρα στο κεφάλι και να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Π.Π.Ν. του Ρίου.
Πριν απο λίγο αστυνομικοί περασαν απο τα καταστήματα και τους ειδοποίησαν να κλείσουν, γιατί υπάρχει φόβος για αντίποινα.
Να σημειωθεί πως στο Μεσολόγγι βρίσκονται παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ για φιλικούς αγώνες.
Η αστυνομία δεν περίμενε το ραντεβού θανάτου!
Σε 18 προσαγωγές έχει προχωρήσει η Αστυνομία στο Μεσολόγγι, η οποία  αιφνιδιάστηκε από την μεμονωμένη προσέλευση οπαδών του Παναθηναϊκού


Μεσολόγγι: Η αστυνομία δεν περίμενε το ραντεβού θανάτου!

Τα μεγάλης έντασης επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Μεσολόγγι και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 23χρονου, έχουν προκαλέσει... συναγερμό στην Αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνες. Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει 18 προσαγωγές και σύμφωνα με πληροφορίες  πρόκειται για 13 οπαδούς του Παναθηναϊκού και πέντε του Ολυμπιακού. Από αυτούς τους 18, οι 14 είναι κατηγορούμενοι. Θα ακολουθήσει προανάκριση από το τμήμα της ασφάλειας.
Η Αστυνομία έκανε έρευνες όχι μόνο στον τοπικό σύνδεσμο του Ολυμπιακού, όπως βγήκε προς τα έξω, αλλά και στου Παναθηναϊκού, όπου πάντως δεν βρήκε τίποτα. Σε αυτόν των «ερυθρολεύκων», κάτω από τον οποίο έγινε και η «μάχη», τα ευρήματα ήταν αρκετά. Κράνη, ρόπαλα, κουκούλες και άλλα αντικείμενα. Από εκεί και πέρα, από την Αστυνομία επιβεβαιώνεται ότι σε αυτοκίνητο με οπαδούς του Παναθηναϊκού που έφευγε από την πόλη βρέθηκε στυλό εκτόξευσης φωτοβολίδων και έγιναν προσαγωγές.
Αιφνιδιάστηκαν!
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετακινήθηκαν στο Μεσολόγγι από άλλες πόλεις, αλλά όχι μαζικά. Δεν μπήκαν σε πούλμαν δηλαδή για να μεταβούν οργανωμένα. Έφτασαν με μεμονωμένα Ι.Χ από διάφορους προορισμούς, γεγονός που, όπως φάνηκε, αιφνιδίασε την Αστυνομία, η οποία κλήθηκε στο σημείο των επεισοδίων αφού εκείνα είχαν αρχίσει. Κάποιοι άντρες της ασφάλειας που παρακολουθούσαν την κατάσταση, δεν ήταν σε θέση να επέμβουν....

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΑ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Πολυ βγαινουν και την παρομοιάζουν το κακό όμως είναι πως δεν γνωρίζουν το θεμα της λαυριου και γιατί το λέω.

Απο την ημερα που εγινε η δολοφονια του Παύλου Φύσσα βγαινουν διαφοροι και σχετιζουν τις δύο περιπτώσεις (βλέπε πιο κάτω)

ενα απο τα πολλα ειναι σχετιζουν Την Διοίκηση Ολυμπιακού και αναφέρει χαρακτηριστικά.(Aς γυρίσουμε μερικά χρονιά πίσω ,29 Μαρτίου 2007 στην Παιανία ο νεαρός οπαδός του Παναθηναϊκού Μιχάλης Φιλόπουλος πέφτει δολοφονημένος μετά από συμπλοκή με οπαδούς του Ολυμπιακού.
Μετά από έρευνα της αστυνομίας αποδείχτηκε ότι εμπλέκονται στην δολοφονία υπάλληλοι του Ολυμπιακού καθώς και οργανωμένοι οπαδοί του.
ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ...
Για αυτή την δολοφονία δηλαδή θα έπρεπε να κατηγορηθεί ο Ολυμπιακός;; Επειδή κάποιοι απερίσκεπτοι οπαδοί του σκότωσαν έναν οπαδό αντίπαλης ομάδας;;)

Εγω ρωταω τωρα ποσοι γνωριζουν  οτι κατηγορηθηκε η Διοίκηση του Ολυμπιακού.
αθωώθηκαν ομως. Αυτο ειναι αλλο θεμα

Βγαίνει ο άλλος στο Extra και λεει τα δικα του ασχετα πραγματα ουτε που εγινε το περιστατικο δεν γνωριζε


Για αυτο λοιπον σας παρακαλω αφηστε ησυχο τον μιχαλη αν θέλετε να κάνετε συσχετισους βρειτε αλλα παραδειγματα
ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΑΡΆ ΠΟΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΜΕ.....

Ισόβια ο δολοφόνος του Ρουσάκη (ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ +ΒΙΝΤΕΟ)

Ενοχή χωρίς ελαφρυντικά για τη δολοφονία ΡουσάκηΤην ενοχή χωρίς ελαφρυντικά του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Γ. Ρουσάκη τον Σεπτέμβριο του 2011 στο Ηράκλειο σε συμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, πρότεινε την Τετάρτη η εισαγγελέας


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κρήτης οι απολογίες για το φονικό στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου τον Σεπτέμβριο του 2011. Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή χωρίς ελαφρυντικά του βασικού κατηγορούμενου, λέγοντας μάλιστα ότι δεν προκύπτει από πουθενά άμυνα από μέρους του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive.gr, η εισαγγελέας εξέφρασε τη λύπη της που και αυτή τη στιγμή της απολογίας, ο 26χρονος δεν συναισθάνθηκε τις συνθήκες και δεν έδωσε τη δυνατότητα στο δικαστήριο να του αναγνωρίσει, ίσως, κάποια ελαφρυντικά.

Αναφορικά με τον 23χρονο συγκατηγορούμενό του, η εισαγγελέας πρότεινε απαλλαγή από την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στην ανθρωποκτονία καθώς, όπως είπε, δεν προέκυψε ούτε καν απλή συνέργεια. Δηλαδή, ο 23χρονος είδε το μαχαίρι του 26χρονου, δε συμμετείχε σε εγκλωβισμό του θύματος αλλά δεν ενθάρρυνε κιόλας. Προέκυψε, όμως, πρωτοβουλία από τον βασικό κατηγορούμενο προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ίδια πρότεινε απαλλαγή και για τους 7 εκ των 19 κατηγορούμενων ενώ και για τους υπόλοιπους πρότεινε να μην κριθούν ένοχοι για την κακουργηματική πράξη της διατάραξης κοινής ειρήνης από άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους αλλά για πλημμεληματικές πράξεις. «Πιθανολογούμε τι μπορεί να συνέβη, αλλά θα στηριχθούμε στα αποδεικτικά στοιχεία. Η πρότασή μου είναι απαλλακτική. Να αναλογιστούν τις ευθύνες τους όσοι έχουν συνείδηση της πράξης τους η οποία με λυπεί και με προβληματίζει», είπε στην αγόρευσή της.

«Ένιωσα ότι κινδύνευα άσχημα» 
Στην απολογία του για όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης Ρουσάκης, ο 26χρονος βασικός κατηγορούμενος (και προφυλακισμένος) για τη δολοφονία είπε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορώ να σας εξηγήσω τι γινόταν εκείνο το βράδυ. Εκεί δεν γνώριζες ποιος σε βαράει και ποιον χτυπάς. Ήταν λάθος μου, το ξέρω. Αισθάνθηκα κίνδυνο εκείνη τη στιγμή που τους είδα να έρχονται κατά πάνω μου. Δεν γνώριζα το Ρουσάκη. Λυπάμαι πάρα πολύ για το θάνατο του άτυχου παιδιού. Ήταν λάθος όλων μας. Εγώ κατανοώ το δικό μου, γι’ αυτό και είμαι εδώ και σας μιλάω. Δεν ανέφερα ποτέ τη φράση “τα μαχαίρια μπροστά”. Από το στρίμωγμα αιφνιδιάστηκα. Εκείνη τη στιγμή με το μαχαίρι δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν μία ή δύο οι μαχαιριές. Ένιωθα ότι κινδύνευα άσχημα. Δεν ήθελα ποτέ μου να χτυπήσω κάποιον, να προκαλέσω κακό». Σε ερώτηση γιατί πέταξε μετά το μαχαίρι, είπε πως το έκανε από φόβο.

Ένταση, ωστόσο, προκάλεσε η απολογία του 23χρονου συγκατηγορούμενου, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν στην πεζογέφυρα και να συμμετείχε στη συμπλοκή, με βάση τις καταθέσεις του 26χρονου αλλά και ενός εκ των δύο ανηλίκων. Ο 23χρονος αμφισβήτησε την κατάθεση του 16χρονου, υπονοώντας ότι κάποιος του υπαγόρευσε το τι θα πει. «Δεν τον ξέρω, δε με ξέρει», είπε ο συγκατηγορούμενος, ενώ ερωτώμενος από την εισαγγελέα αν νιώθει αδικημένος για το ότι βρίσκεται μεταξύ των κατηγορουμένων, απάντησε καταφατικά. «Έμεινα μέσα άδικα 6 μήνες. Έχουμε να γελάσουμε στο σπίτι ενάμισι χρόνο», είπε, για να του απαντήσει η πρόεδρος του δικαστηρίου: «Η οικογένεια του θύματος δε θα γελάσει ποτέ. Ούτε η δική σας θα γελούσε αν ήσασταν εσείς στη θέση του θύματος». 

Όπως προκύπτει από τις απολογίες (με τους οπαδούς του ΟΦΗ να έχουν απολογηθεί σχεδόν όλοι και έναν μόνο οπαδό του Παναθηναϊκού να έχει ολοκληρώσει την απολογία του), κανένας δεν ξέρει τίποτα, κανένας δεν είδε κανένα, ενώ όλοι τοποθετούν τον εαυτό τους στην παραλιακή λεωφόρο να παρακολουθούν όσα εκτυλίσσονταν. Άλλος ισχυρίζεται ότι έπινε ποτό σε κοντινό μαγαζί και περνώντας είδε τί γινόταν, ενώ ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν δίπλα στους αστυνομικούς όπου βρέθηκε αφού δέχτηκε ένα τηλεφώνημα ότι κάτι συνέβαινε. 
Η παρέα του Γιάννη Ρουσάκη ανέφεραν ότι ενώ έρχονταν στο Ηράκλειο για καφέ, δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από το οποίο ενημερώθηκαν ότι κόσμος είχε συγκεντρωθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο. Πάρκαραν το αυτοκίνητο του 19χρονου θύματος, λίγο μετά την πεζογέφυρα, κοντά σε ταβέρνα και κατέβηκαν. Ο ένας ισχυρίστηκε ότι αμέσως δέχτηκε μια πέτρα στο κεφάλι και λιποθύμησε, ενώ όταν συνήλθε είδε το φίλο του να κρατάει την κοιλιά του και να πέφτει. Μαζί με ένα ακόμη φίλο του τον βοήθησαν, ενώ δέχτηκαν και πάλι επίθεση. Τότε ο ένας εκ των δύο έφερε κοντά το αυτοκίνητο του Ρουσάκη, ενώ δέχονταν για ακόμη μια φορά επίθεση, έβαλαν μέσα τον 19χρονο, ο οποίος ξεστόμισε «είμαι καλά» και μετά κατέρρευσε. 

 Ισόβια ο δολοφόνος του Ρουσάκη Ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό κρίθηκε ο 26χρονος, ο οποίος το Σεπτέμβριο του 2011 μαχαίρωσε τον άτυχο Γιάννη Ρουσάκη. «Καταπέλτης» η Εισαγγελέας, ξέσπασαν οι γονείς!

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν βαρύτατη για τον 26χρονο, καθώς δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Την ίδια ώρα αθώοι κρίθηκαν τόσο ο 24χρονος που κατηγορείτο για άμεση συνέργεια στο έγκλημα, όσο και οι 8 από τους κατηγορούμενους ενώ για τους υπόλοιπους υπήρξε καταδίκη μόνο για τη διατάραξη ειρήνης.

Οι γονείς του θύματος, μετά τις αγορεύσεις των δικηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, φορτίστηκαν συναισθηματικά. Έτσι, μόλις ολοκλήρωσε την νέα της τοποθέτηση η Εισαγγελέας, με την οποία εμμένει στην χθεσινή της ζητώντας την καταδίκη του 26χρονου για το φόνο του Γιάννη Ρουσάκη, οι χαροκαμένοι γονείς ξέσπασαν σε λυγμούς!

Είναι χαρακτηριστικό ότι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να συνέλθουν και να ηρεμήσουν! "Να αποδοθεί δικαιοσύνη" φώναξαν μεταξύ άλλων, με τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα να συγκλονίζονται από το θέαμα.

Η ΠΟΙΝΕΣ
Η έδρα ανακοίνωσε την ποινή σε κλίμα έντασης και η διαδικασία σημαδεύτηκε πριν από λίγα λεπτά από το ξέσπασμα οργής της μητέρας και του πατέρα του αδικοχαμένου Γιάννη Ρουσάκη. Είσαι φονιάς, φώναξαν εναντίον του 26χρονου που καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Νωρίτερα η έδρα δεν έκανε δεκτό το αίτημα των συνηγόρων του 26χρονου για ελαφρυντικά, όπως η ειλικρινής μεταμέλεια.

Στον 26χρονο επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης, και 5 έτη και 6 μήνες, στον 24χρονο που ήταν και ο βασικός συγκατηγορούμενος επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 6 μηνών, ενώ στον άλλο βασικό κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 4 ετών και 9 μηνών. Στους υπόλοιπους κατηγορουμένους το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών, για τα οποία όμως θα ασκήσουν έφεση και θα αφεθούν ελεύθεροι.

Αυτή την ώρα, εκκενώνεται η αίθουσα του δικαστηρίου από φίλους των κατηγορουμένων αλλά και από τους συγγενείς του θύματος, προκειμένου να μεταφερθούν οι καταδικασθέντες. Η απόφαση του δικαστηρίου έγινε δεκτή χωρίς αντιδράσεις, ενώ ο πατέρας του θύματος ευχαρίστησε την δικαιοσύνη, μετά το άκουσμα της απόφασης.

Ξεκίνησε η δίκη για τη φονική συμπλοκή οπαδών, που κατέληξε στη δολοφονία του Γ. Ρουσάκη, κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο, τον Σεπτέμβριο του 2011. Δραματικές λεπτομέρειες και σκηνές στον χώρο του δικαστηρίου

Ξέσπασμα οργής της μάνας του Ρουσάκη:
 «Το αίμα του Γιάννη να σε πνίξει, φονιά»
Δραματικές σκηνές με ξεσπάσματα της μάνας εναντίον του κατηγορουμένου εκτυλίχθηκαν την Τρίτη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης όπου άρχισε η δίκη των 21 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη το Σεπτέμβριο του 2011.

Η μητέρα του 21χρονου θύματος σε μια προσωρινή διακοπή της δίκης πλησίασε τον βασικό κατηγορούμενο και ξέσπασε, φωνάζοντας: «Το αίμα του Γιάννη να σε πνίξει, φονιά...».

Ο βασικός κατηγορούμενος βρίσκεται στην αίθουσα του Δικαστηρίου, με αλεξίσφαιρο γιλέκο, περιστοιχισμένος από αστυνομικούς και απομονωμένος από τους συγκατηγορούμενούς του, ενώ το δικαστικό μέγαρο βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό, με διμοιρίες των ΜΑΤ να το έχουν κυκλώσει και ισχυρή αστυνομική δύναμη να βρίσκεται τόσο στο ισόγειο όσο και στον πρώτο όροφο. Παράλληλα, έχει τοποθετηθεί και μαγνητική πύλη για τον έλεγχο των διερχομένων στη δικαστική αίθουσα.

Καταλυτική ήταν η κατάθεση αστυνομικών της ασφάλειας που περιέγραψε καρέ καρέ τη μοιραία συμπλοκή μεταξύ των οπαδών περιγράφοντας τις συγκρούσεις που ξεκίνησαν από τον προμαχώνα Μαρτινέγκο στον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη για να καταλήξουν στο γεφυράκι κοντά στο Παγκρήτιο στάδιο. Ο ίδιος έκανε λόγο για μάχες σώμα με σώμα με καδρόνια, πέτρες ακόμα και φτυάρια και ότι άλλο μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο με την αγριότητα να προκαλεί αίσθηση ακόμα και στους αστυνομικούς που κλήθηκαν να παρέμβουν στη συμπλοκή. Όπως ο ίδιος τόνισε εκείνη τη νύχτα θα μπορούσαν να υπάρξουν και άλλοι νεκροί από τη συμπλοκή.

«Ζητώ συγγνώμη από όσους με ακούνε, όμως ήταν ευτύχημα που είχαμε μόνο έναν νεκρό» ανέφερε, κατά την ακροαματική διαδικασία, ένας αστυνομικός, από τους βασικούς μάρτυρες. Ο ίδιος αστυνομικός μίλησε για αγριότητα των δύο ομάδων των νεαρών, που κρατούσαν καδρόνια, φτυάρια, πέτρες και, βλέποντας- όπως είπε- το κακό να έρχεται, ζήτησε άδεια να πέσουν χημικά είτε να πυροβολήσει στον αέρα εκφοβιστικά. Ελαβε, όμως, αρνητική απάντηση.

«Πιστεύω πως αν πυροβολούσαμε, δεν θα φτάναμε εδώ» κατέθεσε στη συνέχεια και ο δεύτερος αστυνομικός.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Μανώλης Μιχαλοδημητράκης στην κατάθεσή του το θανατηφόρο χτύπημα στον πνεύμονα που δέχτηκε ο Ρουσάκης έγινε από ένα μαχαίρι και από ένα δράστη.

Ο πρώτος μάρτυρας, που κλήθηκε να καταθέσει στην ακροαματική διαδικασία, ήταν ο πατέρας του άτυχου 21χρονου, ο οποίος μίλησε για λίγα λεπτά, αφού δεν ήταν παρών στη συμπλοκή, παρά μόνο είδε το γιο του να φεύγει από τα Μάλια με την παρέα του, υποθέτοντας ότι θα πήγαιναν στη Χερσόνησο και ζήτησε την τιμωρία των δραστών.

Tο χρονικό
«ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ» Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ  Περιγραφή σοκ των επεισοδίων

«ενοχή» πρότεινε ο εισαγγελέας

Ενοχή, χωρίς κανένα ελαφρυντικά για τον 26χρονο στην υπόθεση της δολοφονίας Ρουσάκη σε επεισόδια οπαδών του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού στην Κρήτη πρότεινε η Εισαγγελέας μετά την ολοκλήρωση των απολογιών. Μαλιστα, όπως είπε, δεν προκύπτει από πουθενά άμυνα από μέρους του ή ότι νόμιζε πως βρίσκεται σε άμυνα...

Δηλαδή, οι κατηγορίες παραμένουν ως έχουν. Η Εισαγγελέας εξέφρασε τη λύπη της που και αυτή τη στιγμή της απολογίας όπως είπε, ο 26χρονος δεν συναισθάνθηκε τις συνθήκες και δεν έδωσε τη δυνατότητα στο δικαστήριο να του αναγνωρίσει, ίσως, κάποια ελαφρυντικά... Ο 26χρονος πάντως εμφανίστηκε συντετριμμένος...

Αναφορικά με τον 23χρονο συγκατηγορούμενό του, η Εισαγγελέας πρότεινε απαλλαγή από την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στην ανθρωποκτονία καθώς όπως είπε δεν προεκυψε ούτε καν απλή συνέργεια. Δηλαδή, ο 23χρονος είδε το μαχαίρι του 26χρονου, δε συμμετείχε σε εγκλωβισμό του θύματος αλλά δεν ενθάρρυνε κιόλας! Προέκυψε, όμως, όπως είπε, πρωτοβουλία από τον βασικό κατηγορούμενο προς αυτή την κατεύθυνση....

Η ίδια πρότεινε απαλλαγή και για τους 7 εκ των 19 κατηγορουμενων ενώ και για τους υπόλοιπους πρότεινε να μην κριθούν ένοχοι για την κακουργηματική πράξη της διατάραξης κοινής ειρήνης από άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους αλλά για πλημμεληματικές πράξεις.

Η εισαγγελέας στην αξιομνημόνευτη αγόρευση της, είπε ότι κινείται αυστηρά στους κανόνες της ποινικής δικονομίας. "Πιθανολογούμε τι μπορεί να συνέβη, αλλά θα στηριχθούμε στα αποδεικτικά στοιχεία", τόνισε. Κι εξήγησε: "Η πρότασή μου είναι απαλλακτική. Να αναλογιστούν τις ευθύνες τους όσοι έχουν συνείδηση της πράξης τους η οποία με λυπεί και με προβληματίζει"

Οι απολογίες των κατηγορούμενων ολοκληρώθηκαν και το δικαστήριο διέκοψε για λίγο, προκειμένου η δίκη να συνεχιστεί με την πρόταση της Εισαγγελέως για καθέναν από τους 21 κατηγορούμενους, ενώ μαραθώνια αναμένεται να είναι και η διαδικασία των αγορεύσεων των συνηγόρων πολιτικής αγωγής. Ίσως να έχουμε και απόψε την απόφαση, πράγμα που χαρακτηρίζεται πάντως ιδιαίτερα δύσκολο.

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο βασικός κατηγορούμενος

Μία θολή εικόνα για όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης Ρουσάκης, μετέφερε ο 26χρονος βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία, κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής απολογίας του. Εν μέσω αναφιλητών, και σαφώς συγκλονισμένος για όσα συνέβησαν, ο 24χρονος ανέφερε πως βρισκόταν και σύγχυση και πως γινόταν ένα χάος.

"Δεν μπορώ να σας εξηγήσω τί γινόταν εκείνο το βράδυ. Εκεί δε γνώριζες ποιος σε βαράει και ποιον χτυπάς" - είπε, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος, λέγοντας "Ήταν λάθος μου, το ξέρω. Αισθάνθηκα κίνδυνο εκείνη τη στιγμή που τους είδα να έρχονται κατά πάνω μου". "Δε γνώριζα το Ρουσάκη. Λυπάμαι πάρα πολύ για το θάνατο του άτυχου παιδιού" - πρόσθεσε.

Ο 26χρονος Ηρακλειώτης που βρίσκεται προφυλακισμένος, σήμερα, παραδέχεται το μεγάλο λάθος της συμπλοκής... "Ήταν λάθος όλων μας. Εγώ κατανοώ το δικό μου, γι'αυτό και είμαι εδώ και σας μιλάω.Δεν ανέφερα ποτέ τη φράση "τα μαχαίρια μπροστά"!" - είπε, εξηγώντας ότι δεν προέτρεψε κανένα να χτυπήσει, ενώ απέδωσε το μοιραίο χτύπημα στο Ρουσάκη, στον αιφνιασμό...

"Από το στρίμωγμα αιφνιδιάστηκα. Εκείνη τη στιγμή με το μαχαίρι δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν μία ή δύο οι μαχαιριές. Ένιωθα ότι κινδύνευα άσχημα. Δεν ήθελα ποτέ μου να χτυπήσω κάποιον, να προκαλέσω κακό" - είπε, ενώ στο γιατί πέταξε μετά το μαχαίρι, απέδωσε την ενέργειά του στο φόβο.

Η απολογία του 26χρονου ξεκίνησε λίγο πριν τις 11.00. Μάλιστα, από χθες, ο νεαρός φυλάσσεται από αστυνομικούς, μπροστά στο ενδεχόμενο επίθεσης εκ μέρους συγγενών του θύματος. Μάλιστα η μητέρα του 19χρονου Γ.Ρουσάκη, χθες ξέσπασε και απευθυνόμενη στο βασικό κατηγορούμενο φώναξε "το αίμα του Γιάννη να σε πνίξει, φονιά"!

Το δικαστήριο διέκοψε για λίγο, λίγο πριν τις 13.00, με τις απολογίες των βασικών κατηγορούμενων να έχουν ολοκληρωθεί. Ένταση προκάλεσε, ωστόσο, η απολογία του 23χρονου συγκατηγορούμενου του 26χρονου, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν στην πεζογέφυρα και να συμμετείχε στη συμπλοκή, με βάση τις καταθέσεις του 26χρονου αλλά και ενός εκ των δύο ανηλίκων - η υπόθεση των οποίων έχει διαχωριστεί. Ο 23χρονος αμφισβήτησε την κατάθεση του 16χρονου, υπονοώντας ότι κάποιος του "υπαγόρευσε" το τί θα πει.

"Δεν τον ξέρω, δε με ξέρει" - είπε ο 23χρονος, ενώ ερωτώμενος από την Εισαγγελέα, αν νιώθει αδικημένος για το ότι βρίσκεται μεταξύ των κατηγορουμένων, ο 23χρονος απάντησε πως νιώθει αδικημένος για τη συγκεκριμένη κατηγορία. "Έμεινα μέσα άδικα 6 μήνες. Έχουμε να γελάσουμε στο σπίτι, 1,5 χρόνο" - είπε ο 23χρονος, προκαλώντας την απάντηση της προέδρου του δικαστηρίου, που του υπενθύμισε πως "Η οικογένεια του θύματος δε θα γελάσει ποτέ. Ούτε η δική σας θα γελούσε αν ήσασταν εσείς στη θέση του θύματος".

Εν ολίγοις, όπως προκύπτει από τις απολογίες, και με τους οπαδούς του ΟΦΗ να έχουν απολογηθεί σχεδόν όλοι, και έναν μόνο οπαδό του Παναθηναϊκού να έχει ολοκληρώσει την απολογία του ... κανένας δεν ξέρει τίποτα, κανένας δεν είδε κανένα, ενώ όλοι τοποθετούν τον εαυτό τους, στην παραλιακή λεωφόρο, να παρακολουθούν όσα εκτυλίσσονταν. Άλλος ισχυρίζεται ότι έπινε ποτό σε κοντινό μαγαζί και περνώντας, είδε τί γινόταν. Ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν δίπλα στους αστυνομικούς, στην παραλιακή, όπου βρέθηκε αφού δέχτηκε ένα τηλεφώνημα ότι κάτι συνέβαινε.

Η παρέα του 19χρονου Γιάννη Ρουσάκη, δύο νεαροί, ανέφεραν ότι ενώ έρχονταν στο Ηράκλειο για καφέ, κι ενώ βρίσκονταν στο ύψος της Αλικαρνασσούς δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από το οποίο ενημερώθηκαν ότι κόσμος είχε συγκεντρωθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο. Πάρκαραν το αυτοκίνητο του 19χρονου θύματος, λίγο μετά την πεζογέφυρα, κοντά σε ταβέρνα και κατέβηκαν.

Ο ένας ισχυρίστηκε ότι αμέσως δέχτηκε μια πέτρα στο κεφάλι και λιποθύμησε, ενώ όταν συνήλθε είδε το φίλο του να κρατάει την κοιλιά του και να πέφτει. Μαζί με ένα ακόμη φίλο του τον βοήθησαν, ενώ δέχτηκαν και πάλι επίθεση. Τότε ο ένας εκ των δύο έφερε κοντά το αυτοκίνητο του Ρουσάκη, ενώ δέχονταν για ακόμη μια φορά επίθεση, έβαλαν μέσα τον 19χρονο, ο οποίος ξεστόμισε "είμαι καλά" και μετά κατέρρευσε. Δεν ήταν παρά μόνο, στο Βενιζέλειο, που διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης, αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι νεαροί δεν είχαν δει ούτε αιμορραγία.

Εν τω μεταξύ "θόρυβο" προκάλεσε η απολογία του 42χρονου, που ισχυρίστηκε πως έσπευσε να βοηθήσει να σταματήσει το περιστατικό, αρνούμενος τη συμμετοχή του σε αυτό. Δικαιολόγησε την επιθετικότητα προς τους αστυνομικούς, επειδή όπως είπε 30 χρόνια τώρα συμβαίνουν τα ίδια και δε γίνεται τίποτα, ενώ ταυτόχρονα δικαιολογήθηκε, λέγοντας πως δεν μπορούσε να σταματήσει τη συμπλοκή - άλλωστε ούτε καν οι αστυνομικοί δεν μπροούσαν.

Η δίκη των 21 που κατηγορούνται για συμμετοχή στην αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, που κατέληξε στη δολοφονία του 19χρονου Γ.Ρουσάκη συνεχίζεται σήμερα.

Κατά τη χθεσινή, πρώτη ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης, όπως και σήμερα, στο Δικαστικό Μέγαρο, τόσο μέσα όσο και έξω, τέθηκαν σε ισχύ δρακόντεια αστυνομικά μέτρα, ενώ στήθηκε ξανά η μαγνητική πύλη από την οποία περνούν οι πάντες - κατηγορούμενοι, μάρτυρες, ακόμη και οι δικηγόροι!

Πώς χάθηκαν τα βίντεο από το γήπεδο Καραϊσκάκη

Αποκαλύψεις στη δίκη  για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει πληροφορηθεί ότι ποδοσφαιρικοί παράγοντες πήραν τα πειστήρια της προσυγκέντρωσης των οπαδών
 10/11/2008 
Λίγο προτού ολοκληρωθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, μέσα από αναιρέσεις, άλλοθι και μισόλογα, η αποδεικτική διαδικασία για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ χούλιγκαν στην Παιανία και την εν ψυχρώ δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου τον περυσινό Μάρτιο, ένα νέο στοιχείο, που μπορεί να ρίξει «φως στο σκοτάδι» μαρτυρικών καταθέσεων και απολογιών, αναστατώνει τους διαδίκους. Οι καταγραφές από τις κάμερες του Σταδίου Καραϊσκάκη, όπου λέγεται ότι απεικονίζεται η προσυγκέντρωση των φανατικών οπαδών του Ολυμπιακού πριν από το «μακελειό της Παιανίας», μπορεί να δώσουν απαντήσεις για τον ρόλο αρκετών εκ των 27 χούλιγκαν που κάθονται στο εδώλιο. Παράγοντες της δίκης, όπως και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση, θεωρούν το συγκεκριμένο υλικό καθοριστικό για την έκβαση της δίκης, αλλά τα επίμαχα βίντεο ουδέποτε περιελήφθησαν στη δικογραφία και η τύχη τους αγνοείται. 
 
Ορισμένοι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που εξετάστηκαν εκείνες τις ημέρες από την Ασφάλεια Αττικής κατέθεσαν ότι «σε αυτή τη συγκέντρωση μοιράστηκαν από αρχιχούλιγκαν του Ολυμπιακού, από τους οποίους ορισμένοι και υπάλληλοι της ΠΑΕ,μαχαίρια,λοστοί και άλλα εφόδια για τη μάχη με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού». Οι σχετικές καταγραφές του κλειστού κυκλώματος του σταδίου θα έδειχναν ποιος λέει την αλήθεια, καθώς στη δίκη οι κατηγορούμενοι ως «αρχηγοί» των χούλιγκαν προβάλλουν άλλοθι και υποστηρίζουν ότι δεν βρίσκονταν όχι μόνο στη συμπλοκή αλλά ούτε καν στην προσυγκέντρωση έξω από το γήπεδο. Παρά την κρισιμότητά τους, τα βίντεο δεν φαίνεται να αναζητήθηκαν από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, τουλάχιστον στην πρώτη φάση των ερευνών.
 Προ μερικών ημερών στη διάρκεια της δίκης ρωτήθηκε για το σχετικό υλικό από τον νομικό εκπρόσωπο της οικογενείας Φιλόπουλου κ. Θ.Σοφό ένας πρώην ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος εργάζεται πλέον ως υπεύθυνος Ασφαλείας στην πειραϊκή ΠΑΕ. «Εκείνη την ημέρα δεν συνέβη τίποτα αξιοπρόσεκτο. Ηταν μια κανονική ημέρα...» ισχυρίστηκε ο πρώην αξιωματικός. 
 
Ωστόσο οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει στην ΕΛ.ΑΣ. είναι διαφορετικές. «Τις πρώτες ώρες μετά τα επεισόδια στην Παιανία ποδοσφαιρικοί παράγοντες έσπευσαν στο κοντρόλ ρουμ του Σταδίου Καραϊσκάκη και μάζεψαν όλα τα βίντεοόπου αποτυπώνονται τα τεκταινόμενα εκτός του γηπέδου» ανέφερε η πληροφορία που έφθασε στην Αστυνομία. Μάλιστα το εσωτερικό κύκλωμα του γηπέδου στο Νέο Φάληρο διατηρεί τις καταγραφές των καμερών για 20 ώρες. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τα πληροφορήθηκαν όλα αυτά από υπάλληλο εταιρείας security ο οποίος ήταν υπεύθυνος του κοντρόλ ρουμ του γηπέδου εκείνη την ημέρα και φέρεται να υποστηρίζει ότι ήταν παρών και στην επίσκεψη των ποδοσφαιρικών παραγόντων. 
 
Ο συγκεκριμένος υπάλληλος φαίνεται να απεχώρησε οικειοθελώς από την εταιρεία security λίγες εβδομάδες αργότερα- και η παραίτησή του, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνδέεται «με την αρπαγή των βίντεοχωρίς την τήρηση των σχετικών διαδικασιών». «Το Βήμα» επικοινώνησε μαζί του αλλά αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση για το θέμα. 
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι την παρουσία του συγκεκριμένου υπαλλήλου στο κοντρόλ ρουμ του Σταδίου Καραϊσκάκη την ημέρα του μακελειού της Παιανίας, στις 29 Μαρτίου 2007, επιβεβαιώνουν και εκπρόσωποι της εταιρείας security. Δηλώνουν ωστόσο άγνοια για τις καταγγελίες περί αφαίρεσης των κασετών του κλειστού κυκλώματος από παράγοντες της ομάδας, όπως και για τους λόγους της αποχώρησης του συγκεκριμένου υπαλλήλου από την εταιρεία τους. Παράγοντες της δίκης εξετάζουν ύστερα από αυτά να ζητήσουν από το δικαστήριο να διερευνήσει τι συνέβη με τα επίμαχα βίντεο και την προσυγκέντρωση του Σταδίου Καραϊσκάκη. 

Ο «Χάρος» ήταν ο «μαχαιροφόρος» του Ελληνικού

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Φιλόπουλου αναζητείται για τα επεισόδια του τελικού 

Ποιός είναι ο Χάρος ο οποίος είναι και αρθρογράφος οπαδικής εφημερίδας - Ο άλλος καταζητούμενος για τα επεισόδια στον τελικό του μπάσκετ είναι ορκισμένος εχθρος του Χάρου -Τον είχαν απαγάγει οπαδοί του Ολυμπιακού το 1999 στην Κηφισιά μετά από ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού

 Αναπάντητο το ερώτημα γιατί επιτρέπεται ακόμα σε τέτοια στοιχεία η είσοδος σε αγωνιστικούς χώρους! Δύο οπαδοί, ένας του Ολυμπιακού και ένας του Παναθηναϊκού, συνελήφθησαν και άλλοι τρεις αναζητούνται για συμμετοχή στα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή το βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Ελληνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγκεκριμένοι οπαδοί εντοπίστηκαν μετά από διερεύνηση των εικόνων που έδειξε η κρατική τηλεόραση.
Ο ένας, ομογενής από την Αλβανία, εντοπίστηκε να σπάζει καθίσματα και να τα πετά στις αστυνομικές δυνάμεις, ο δεύτερος είναι οπαδός του Παναθηναϊκού με τα στοιχεία Κ.Μ και εντοπίστηκε εντός του αγωνιστικού χώρου να συμμετέχει σε συμπλοκές και φθορές.

 «Ενδιαφέρον» όμως αποτελούν οι ταυτότητες των τριών αναζητούμενων για τα επεισόδια. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους ο άνθρωπος που φαίνεται στα τηλεοπτικά πλάνα να κρατά μαχαίρι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να αντιπαρατίθεται με αντίπαλους οπαδούς, έχει κατηγορηθεί για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου τον Μάιο του 2007 στο δολοφονικό ραντεβού των οπαδών στη Λ. Λαυρίου στην Παιανία.

Ο γνωστός στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ο Ι.Α, με το προσωνύμιο «Χάρος», όταν είχε συλληφθεί για την δολοφονική συμπλοκή, ζούσε στον Κορυδαλλό και εργαζόταν ως οδηγός εκδότη οικονομικής εφημερίδας. Θεωρείται από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του Ολυμπιακού, και παρευρίσκεται, σύμφωνα με τους αξιωματικούς του αρμόδιου τμήματος, σε όλες τις συγκρούσεις της ομάδας και πως έλαβε ενεργό μέρος στη δολοφονία του Φιλόπουλου, τον οποίο χτύπησε με μαχαίρι.

Κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν πήγε καθόλου στην Παιανία και δεν έλαβε μέρος στα γεγονότα που έγιναν εκεί.

«Προς απόδειξη των ισχυρισμών του επικαλέστηκε και μάρτυρες οι οποίοι βεβαίωναν ότι σε χρόνους κοντινούς με τον επίδικο ήταν αλλού, όμως για τον επίδικο χρόνο δεν βεβαιώνουν με σαφήνεια την παρουσία σε άλλο χώρο», αναφερόταν στο σχετικό βούλευμα

Ο δεύτερος αναζητούμενος, ο Ι.Η, είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού από τα Βόρεια Προάστια και ορκισμένος εχθρός του «Χάρου», με τον οποίο φαίνεται πως για ακόμη μία φορά βρέθηκε αντιμέτωπος μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Ελληνικού.

Ο συγκεκριμένος οπαδός έχει και αυτός συλληφθεί αρκετές φορές για επεισόδια σε αθλητικούς και μη χώρους, ενώ το 1999 ήταν από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας φιλάθλων του Ολυμπιακού από τον Βόλο, που τον είχαν απαγάγει μετά από ντέρμπι αιωνίων από την Κηφισιά και τον εγκατέλειψαν στη Στυλίδα. Τον είχαν ξυλοφορτώσει και κάψει με αναπτήρες, τον είχαν ξεγυμνώσει, του είχαν κόψει τα μαλλιά και τον φωτογράφιζαν ως τρόπαιο! Οι 7 κατηγορούμενοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού «έφαγαν» συνολικά 62,5 χρόνια φυλάκισης! Ο τρίτος αναζητούμενος με τα στοιχεία Μ.Π, είναι και αυτός οπαδός του Ολυμπιακού, μικρότερης «αναγνωρισιμότητας», από την Κόρινθο.

Σήμερα Τρίτη έγινε η πρώτη καταμέτρηση των ζημιών στο κλειστό του Ελληνικού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπήρχαν 36 σπασμένα καθίσματα και 242 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού. Yπενθυμίζεται ότι σε διαθεσιμότητα τέθηκε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που φέρει το βαθμό του Ταξίαρχου και ήταν επικεφαλής για την τήρηση των μέτρων τάξης στο κλειστό γήπεδο του Ελληνικού για τα επεισόδια που έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφασίσθηκε να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος 24 αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας «προκειμένου να διερευνηθούν οι τυχόν πειθαρχικές ευθύνες για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους, κατά τη λήψη των μέτρων τάξης».

ΥΣ   ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Θεωρείται από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του Ολυμπιακού, και παρευρίσκεται, σύμφωνα με τους αξιωματικούς του αρμόδιου τμήματος, σε όλες τις συγκρούσεις της ομάδας και πως έλαβε ενεργό μέρος στη δολοφονία του Φιλόπουλου, τον οποίο χτύπησε με μαχαίρι. Κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν πήγε καθόλου στην Παιανία και δεν έλαβε μέρος στα γεγονότα που έγιναν εκεί. «Προς απόδειξη των ισχυρισμών του επικαλέστηκε και μάρτυρες οι οποίοι βεβαίωναν ότι σε χρόνους κοντινούς με τον επίδικο ήταν αλλού, όμως για τον επίδικο χρόνο δεν βεβαιώνουν με σαφήνεια την παρουσία σε άλλο χώρο», αναφερόταν στο σχετικό βούλευμα Eιχε παει μαζι με το τοτε αφεντικο του να φτιαξουν τα φρένα του αυτοκινήτου αλλωστε και ο τότε πρόεδρος της έδρας σαν αλλος μηχανικος ειχε δεχτει πους τα τακακια και τα λαδια αλλαζουν καθε 500 χιλιομετρα καπως ετσι την γλιτωσε. ΣΙΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ.


Χούλιγκαν ύποπτος για «συμβόλαιο θανάτου»

Η απόπειρα φόνου στην Ηλεία «δείχνει» νεαρό που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία Φιλόπουλου, λέει η Αστυνομία

Βασικός ύποπτος για «συμβόλαιο θανάτου» με στόχο έναν 45χρονο ποινικό στην Ηλεία είναι ένας εκ των κατηγορουμένων για τη συμπλοκή χούλιγκαν στην Παιανία, τον Μάρτιο του 2007, που κόστισε τη ζωή στον οπαδό του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλο ! Πρόκειται για έναν 26χρονο από τη Νίκαια, ο οποίος αναζητήθηκε τις τελευταίες ημέρες από τις αστυνομικές αρχές ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονική επίθεση προ μερικών ημερών στην περιοχή της Αμαλιάδας εναντίον του σεσημασμένου και καταδικασθέντος για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών Διονύση Ντούρου. Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούσαν για υπόθεση «ιδιαίτερα σοβαρή» , αφού το θύμα της επίθεσης είχε συσχετιστεί στο παρελθόν με το οργανωμένο έγκλημα στην Αττική, με κυκλώματα φυλακών και επίορκων αστυνομικών. 

Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της 9ης Ιουνίου στο χωριό Ροβιάτα του Δήμου Αμαλιάδας. Μια μηχανή μεγάλου κυβισμού χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στην οποία επέβαινε ένα άτομο που φορούσε κράνος, σταμάτησε έξω από το καφενείο του πατέρα του άτυχου άνδρα. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας πυροβόλησε τον 45χρονο από απόσταση 10 μέτρων στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα. Ακολούθως το θύμα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο του Ρίου όπου νοσηλεύεται ως σήμερα διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση. 

Ο Διονύσης Ντούρος θεωρείται ότι είχε δραστηριοποιηθεί σε μεγάλη ομάδα μπράβων των δυτικών προαστίων και του Πειραιά. Ακόμη φαίνεται ότι από την περίοδο 1998-1999 είχε συνεργασία με άλλον ποινικό από τη Θεσσαλία, ο οποίος το τελευταίο διάστημα μπήκε στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Και αυτό γιατί φαίνεται να παρέδιδε μέσω Κρήτης όπλα σε άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. 

Μαρτυρίες κατοίκων ανέφεραν ότι λίγη ώρα πριν από τη δολοφονική επίθεση η μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο μάρκας Ηyundai παρακολουθούσαν τον Ντούρο. Ενας από τους κατοίκους συγκράτησε τον αριθμό του αυτοκινήτου και τον παρέδωσε στους αστυνομικούς οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το ΙΧ ανήκε στον προαναφερόμενο χούλιγκαν. 

Ο 26χρονος, που διαμένει στη Νίκαια, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για συμμετοχή σε συμπλοκές και ληστεία. Επιπλέον ήταν ένας εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα επεισόδια της λεωφόρου Λαυρίου, λίγο πριν από αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Στη δίκη, που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2008, ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες. 

Αθωώθηκε τελικά, όπως εξάλλου και 24 εκ των 27 κατηγορουμένων για την ίδια υπόθεση. 

Οι αστυνομικοί μετά την ανακάλυψη του συσχετισμού της επίθεσης στην Αμαλιάδα με το ΙΧ του χούλιγκαν τον αναζήτησαν στην κατοικία του στη Νίκαια. Ωστόσο σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. «έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης». Την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε ξαφνικά στις αστυνομικές αρχές του Πύργου ο πατέρας του 26χρονου, ο οποίος διαμένει στο Αίγιο, υποστηρίζοντας ότι άκουσε για την αναζήτηση του Ηyundai και εμφανίστηκε αυτοβούλως για να δώσει εξηγήσεις. 

Σημείωσε ότι εκείνη την ημέρα είχε ζητήσει το ΙΧ του γιου του προκειμένου να επισκεφθεί κάποιους «γνωστούς» του στην Αμαλιάδα. Ωστόσο περιέπεσε σε αντιφάσεις και οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές του Πύργου. Του ασκήθηκε δίωξη για συνέργια στην εγκληματική επίθεση. Ο νομικός εκπρόσωπός του, δικηγόρος κ. Γεράσιμος Παπαγιαννόπουλος ανέφερε ότι ο πελάτης του αρνείται κάθε συμμετοχή και κατηγορήθηκε αδίκως. 

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την αναζήτηση του χούλιγκαν, αφού διαπιστώθηκε ότι στην κατοχή του βρέθηκε και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού που είναι ίδιου ακριβώς τύπου με αυτή στην οποία επέβαινε ο δράστης της επίθεσης, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο «Βήμα». ». Οι αξιωματικοί μιλούν για «συμβόλαιο θανάτου» και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο την εντολή για τη δολοφονία του Ντούρου να έδωσε κρατούμενος «νονός» των δυτικών προαστίων. 

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ 

Η ποινική δραστηριότητα του Διονύση Ντούρου (διπλανή φωτογραφία), ο οποίος είναι το θύμα της επίθεσης στο χωριό της Αμαλιάδας, καταγράφεται ως εξής: 

1997 Πυροβολεί για προσωπικές διαφορές δύο νεαρούς. 1998 Συνεργάζεται με αστυνομικό σε εμπόριο ναρκωτικών. Στην περιοχή της Αμφισσας πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών. 1999 Μαζί με άλλους τρεις ποινικούς προχωρεί σε ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Κλειτορία Καλαβρύτων. Ακολουθεί καταδίωξη στην ορεινή Κορινθία όπου σκοτώνονται δύο από τους συνεργούς του και συλλαμβάνεται. 


2006 Συλλαμβάνεται στην Αμαλιάδα για κατοχή και διακίνηση 56 γραμμαρίων κοκαΐνης. 2009 Τραυματίζεται σοβαρά από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στη Νέα Τίρυνθα Αργολίδας. Υποστήριξε ότι η εκρηκτική ύλη προοριζόταν για «παράνομη αλιεία». 

Ο δολοφόνος του Φιλόπουλου, ήθελε να σκοτώσει και εμένα''!

 ΦΩΝΑΖΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ


 Ένας 46χρονος από την Ροβιάτα, κατέθεσε στους αστυνομικούς πως ο 26χρονος που καταδικάστηκε για τη δολοφονία του Φιλόπουλου, ήταν εκείνος που τον πυροβόλησε, έξω από το καφενείο του πατέρα του...
Κατάθεση σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας έδωσε, δυόμιση χρόνια μετά την σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας, ένας 46χρονος από την Ροβιάτα, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε αναγνώρισε τον δράστη της επίθεσης, στο πρόσωπο του 26χρονου που κατηγορείται για την δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία το 2007.

Η δολοφονική επίθεση σε βάρος του 46χρονου, είχε σημειωθεί το βράδυ της 9ης Ιουνίου 2010, στη Ροβιάτα έξω από το καφενείο του πατέρα του.ο ίδιος είχε επιστρέψει από την θάλασσα και βρισκόταν έξω από το καφενείο, όταν σταμάτησε μία μηχανή μεγάλου κυβισμού χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, ο οδηγός της οποίας τον πυροβόλησε στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα.

Ο 46χρονος τραυματίστηκε βαριά και παρέμεινε επί 20 ημέρες στην εντατική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και εν συνεχεία επί 14 μήνες ακολούθησε ειδική αγωγή αποθεραπείας.

Από τις μαρτυρίες των κατοίκων που συγκέντρωσαν τότε οι αστυνομικοί, έστρεψαν τις έρευνές τους σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, που παρακολουθούσε τον 46χρονο και όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο ανήκε στον πατέρα του 26χρονου ταξιτζή, που έχει κατηγορηθεί για την δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου.

Ο πατέρας του 26χρονου είχε υποστηρίξει τότε ότι βρισκόταν συμπτωματικά στην περιοχή, λέγοντας ότι είχε ραντεβού με έναν φίλο του, όμως αυτό δεν επιβεβαιώθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη. Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα είχε προσδιοριστεί να εκδικαστεί η υπόθεση με κατηγορούμενο τον ίδιο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου, ωστόσο πήρε αναβολή.

Με βάση την κατάθεση που έδωσε τώρα ο 46χρονος, τα δεδομένα αλλάζουν, αφού κατονομάζει πλέον ως δράστη της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του τον 26χρονο ταξιτζή, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για την υπόθεση Φιλόπουλου, διέφευγε επί σειρά μηνών και συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες.

Ο 46χρονος φέρεται ότι στην κατάθεσή του δεν κατονόμασε μόνο τον 26χρονο ως δράστη, αλλά έδωσε στους αστυνομικούς στοιχεία αναφορικά με τους λόγους που οδήγησαν στην δολοφονική επίθεση σε βάρος του, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει κάτι περισσότερο σχετικά με την κατάθεση

ΤΑ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ

ΟΤΙ φωναζετε στα δικαστήρια η οικογένεια του φιλοπουλου εδώ και χρόνια έρχεται τώρα να επιβεβαιωθεί με πανηγυρικο τροπο ποσο  δικιο ειχαν οι ανθρωποι τους ειχαν βγαλει τρελους μονο τρελοι δεν ηταν όπως αποδεικνύεται τελικά. βγηκε καποιος απο την ροβιατα και κανει την ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ στην αστυνομίας Αμαλιάδας  και πολύ καλά έκανε όμως δυόμισι χρόνια που ηταν? δεν τον ηξερε? η περιμενε πρωτα να καταδικαστεί και να τον πιασουν για να μιλησει.ποιος βοηθησε αυτην την οικογενεια για να καταδικαστει ο φονιας του παιδιού τους κανενας εκτός λίγων εξαιρέσεων.
Δηλαδή φώναζε ο πατερας του μιχαλη και ολοι η οικογενεια στα δικαστηρια για την περίπτωση της αμαλιαδος ότι είχε αναμιχθεί και ο ρουμπετης.<<όπως και στην περίπτωση στην κορινθο αλλα αυτη ειναι αλλη περιπτωση>>
αφου τον πυροβόλησαν και τον ειδε δεν και μίλαγε για τοσο καιρο γιατι απλα            φοβόταν.κοινος εκανε την παπια τωρα που τον έπιασαν και που εχει καταδικαστεί και το τοπίο είναι καθαρό αφου αλλοι το εχουν καθαρισει βγαινει και κανει την καταγγελια σιγουρος πια και μάλιστα τον αναγνωρίζει.

ΥΣ
Aν η οικογένεια του μιχάλη φιλόπουλου δεν έβρισκε τα στοιχεία εκείνα για να καταδικαστει ο ρουμπετης ακομα ο κυριος απο την ροβιατα δεν θα είχε μιλήσει
και ο ρουμπετης θα κυκλοφορούσε ελεύθερος.    
ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ..
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΌΘΕΣΗ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΈΝΑ ΕΔΩ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ένας εκ των δραστών της δολοφονίας του Φιλόπουλου


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΡΟΥΜΠΕΤΗΣ, Η ΤΑΞΙΤΖΗΣ, Η RAMBO,

 
Συνελήφθη χθες (23-1-2013) το βράδυ στη Νίκαια, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 28χρονος οδηγός ταξί, Βασίλης Ρουμπέτης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Αθηνών, συνολικής ποινής κάθειρξης 12 ετών, για το αδίκημα της συνέργειας σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, που είχε διαπραχθεί την 29 Μαρτίου του 2007 στην Παιανία, με θύμα τον Μιχάλη Φιλόπουλο, φίλαθλο της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Κατά την πορεία των ερευνών ωστόσο προέκυψαν στοιχεία εναντίον του και είχε καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου στην πρωτόδικη δίκη.  τότε όμως είχε αθωωθεί.

 Ο εισαγγελέας  άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και στις 5 Ιουλίου του 2012 κλήθηκε να παρουσιαστεί ξανά στη δευτεροβάθμια δίκη, στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου εμφανιστηκε κανονικα σε όλη την διάρκεια της δικης την ημερα της απόφασης  05/07/2012  δεν εμφανίστηκε. Καταδικάστηκε  σε δώδεκα χρόνια κάθειρξη και έκτοτε αναζητείτο.

O28χρονος ταξιτζής Βασίλης Ρ., είχε κατηγορηθεί για μαχαίρωμα 30χρονου στην πλατεία Κορυδαλλού και ήταν έξω με εγγύηση μόλις 10.000 ευρώ

ΠΡΙΝ το δικαστήριο του Φιλόπουλου συνελήφθη ως ύποπτος συμμετοχής σε συμβόλαια θανάτου, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά!

ΕΠΊΣΗΣ ΕΊΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΊ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ προσπαθοντας να φυγει στο εξωτερικο μαζι με ενα εκ των κατηγορουμένων που εμπλεκετo στην υπόθεση με τα καλάσνικοφ στην κορινθο.

Παλαιότερα είχε καταδικαστεί σε πολύμηνη φυλάκιση για κλοπές τηλεκαρτών από περίπτερα.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ακινητοποιήσουν ο συλληφθείς αρχικά τράπηκε σε φυγή και όταν εγκλωβίστηκε αντιστάθηκε και προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Στο Ηράκλειο η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Ρουσάκη

Στο Ηράκλειο η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Ρουσάκη

 Στις 12 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Γιάννη Ρουσάκη, με τη διαδικασία να επισπεύδεται εν όψει της συμπλήρωσης του 18μήνου για τον 24χρονο βασικό κατηγορούμενο.

Η δίκη θα γίνει στο Ηράκλειο, καθώς κρίθηκε πως δεν συντρέχει λόγος να πραγματοποιηθεί σε άλλη περιοχή. Άλλωστε, το αίτημα αυτό δεν υποβλήθηκε ούτε από την πλευρά των συνηγόρων ούτε από την αστυνομία.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου θα βρεθούν συνολικά 21 άτομα. Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 24χρονος Ηρακλειώτης που έχει ήδη προφυλακιστεί και ο οποίος παραπέμπεται να δικαστεί για τη δολοφονία του 19χρονου από τα Μάλια με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Το Συμβούλιο έκρινε ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που μαχαίρωσε τον νεαρό, ενώ ο 22χρονος που, σύμφωνα με τη δικογραφία, φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία παραπέμπεται για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του 19χρονου, καθώς θεωρείται ότι εμπόδισε τη διαφυγή του Ρουσάκη, με αποτέλεσμα να τον πλήξει με το μαχαίρι ο 24χρονος.

Από 10 έως 16 χρόνια στους ενόχους!

      Από 10 έως 16 χρόνια στους ενόχους!
13η και τελευταία μέρα!!!
05/07/2012

Τις ποινές τους για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου έμαθαν οι τέσσερις που κρίθηκαν ένοχοι από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Αναγνωρίζοντας σε όλους ελαφρυντικά, το δικαστήριο επέβαλε από 10 χρόνια κάθειρξη στους Νίκο Βαγιόπουλο και Βασίλη Ψυκάκο, 12 χρόνια στον Βασίλη Ρουμπέτη (και στους τρεις με την κατηγορία της συνέργειας), ενώ σε 16 χρόνια καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, Χρήστος Σακάτης.
 και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου κρίθηκαν ένοχοι από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
 Σε όλους όμως αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, είτε του προτέρου εντίμου βίου (στους Βαγιόπουλο, Ψυκάκο, Ρουμπέτη) είτε της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη (που επίσης αναγνωρίστηκε στον Ρουμπέτη), είτε του μειωμένου καταλογισμού λόγω τοξικομανίας (στον Σακάτη).
 Έτσι, οι ποινές που τους ανακοινώθηκαν είναι οι εξής

 -Στον Νίκο Βαγιόπουλο, 10ετής κάθειρξη όπως και πρωτόδικα, για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

 -Στον Βασίλη Ψυκάκο, 10ετής κάθειρξη όπως και πρωτόδικα, για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

 Ο Βασίλης Ρουμπέτης κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία (3-2) για απλή συνέργεια με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, ενώ δύο δικαστές είχαν την άποψη ότι έπρεπε να καταδικαστεί για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Καταδικάστηκε σε 12ετή κάθειρξη, ενώ σε πρώτο βαθμό είχε αθωωθεί.
-Στον Χρήστο Σακάτη, 16ετής κάθειρξη, για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Σε πρώτο βαθμό, στον ίδιο είχε επιβληθεί η ποινή των ισοβίων.
 Από την ποινή του Σακάτη θα αφαιρεθούν τα πέντε χρόνια για τα οποία κρατείται ήδη, ενώ από εκείνη του Ρουμπέτη θα αφαιρεθούν οι 18 μήνες της προφυλάκισής του.

 Οι Σακάτης, Ψυκάκος και Βαγιόπουλος θα οδηγηθούν απευθείας στις φυλακές, ενώ για τον Ρουμπέτη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, διότι δεν παρευρέθηκε την Πέμπτη στο δικαστήριο.
Ανδρέας Φιλόπουλος: Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου μετά την απόφαση Ο πατέρας του δολοφονηθέντος Μιχάλη Φιλόπουλου,  χαρακτήρισε δικαίωση τη σημερινή δικαστική απόφαση.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Φιλόπουλος τόνισε: «Η σημερινή απόφαση, κατά ένα μέρος έσωσε τα προσχήματα, σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση.
Ήταν ίδια τα δεδομένα όμως τα μπέρδεψαν κάποιοι ψευδομάρτυρες . Αισθάνομαι ότι έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου και το ίδιο ισχύει και για τη μητέρα του Μιχάλη. Ένιωθα πολύ άσχημα γιατί πίστευα ότι έφταιγα εγώ για ότι είχε γίνει στο πρώτο δικαστήριο».

θελω επισης να ευχαριστήσω τους δικηγόρους Κύριο θέμη σοφό και κυρια  συλβια πανα για τον αγωνα που έδωσαν σε αυτήν την υπόθεση αλλα και την μεγαλη τους ηθική και νομική βοηθεια  που ηταν σημαντικη πολύ σημαντική για μένα.  
Έπισης  ενα μεγαλο ευχαριστω στον τακη Τσιρίκο που και αυτος εχει ενα μεγαλο κομματι στην ηθική και νομική υποστήριξη

Στην ερώτηση τι θα έλεγε στα νέα παιδιά που πηγαίνουν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, τόνισε «μακριά από επεισόδια. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος, είναι εκτόνωση.
Πας να δεις τον αγώνα και τέλος.
Όμως, έχει μπει υπόκοσμος στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτοί χάλασαν τους αγνούς φίλαθλους. Τους έδιωξαν οι περιθωριακοί. Συμβαίνει ακόμη και τώρα. Σήμερα στο δικστήριο είχε μαζευτεί κόσμος για να πλακωθεί.  Πήγαμε να ακούσουμε μία απόφαση και είδαμε άγνωστα άτομα. Η αίθουσα γέμισε».
Στην αγόρευσή της, πριν από λίγες ημέρες, η εισαγγελέας είχε εκφράσει τη λύπη της για την αγριότητα με την οποία αφαιρέθηκε η ζωή του 26χρονου φιλάθλου, ενώ τόνισε ότι όσοι συμμετέχουν σε τέτοια γεγονότα δεν είναι φίλαθλοι, αλλά οπαδοί διαποτισμένοι με τη νοοτροπία «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας και πρέπει να εξοντωθεί».
για τον  Β. Ρουμπέτης, μάλιστα, για τον οποίο η εισαγγελέας δήλωσε πεπεισμένη ότι μετείχε στα επεισόδια, 

ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΟΧΟΥΣ

Την Πέμπτη 5/7 η απόφαση για το φονικό!
 28/06/2012 12η και τελευταία μέρα!!!
 Την επόμενη Πέμπτη 5 Ιουλίου, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων θα ανακοινώσει την απόφασή του για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου πριν από πέντε χρόνια στη Λεωφόρο Λαυρίου. Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 28/6 η ακροαματική διαδικασία. Κούρτοβικ: «Πολιτική αγωγή και οικογένεια, μας στοχοποίησαν άγρια»! Χονδρογιάννη: «Ο εντολέας μου πήγε να κάνει το καλό και βρήκε τον μπελά του».
Μετά από ακριβώς τρεις μήνες και συνολικά δώδεκα συνεδριάσεις, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 28/6 η ακροαματική διαδικασία για τη δίκη –σε δεύτερο βαθμό- των τεσσάρων κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στα αλήστου μνήμης επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τον Μάρτη του 2007 στην Παιανία.
Ο Χρήστος Σακάτης, ο Βασίλης Ψυκάκος και ο Νίκος Βαγιόπουλος που πρωτόδικα είχαν κριθεί ένοχοι, καθώς και ο Βασίλης Ρουμπέτης που είχε αθωωθεί πρωτοδίκως και δικάζεται ξανά, θα ακούσουν την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων την επόμενη Πέμπτη 5 Ιουλίου, οπότε και θα πέσει η αυλαία στην μεγαλύτερη δίκη αθλητικής βίας στα ελληνικά χρονικά.
Κατά την τελευταία μέρα της ακροαματικής διαδικασίας, αγόρευσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των Ψυκάκου και Ρουμπέτη.
Η δικηγόρος του Βασίλη Ψυκάκου, Νατάσα Χονδρογιάννη, στην αγόρευσή της ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Η εισαγγελέας στην πρότασή της, χρησιμοποιεί την κατάθεση Μπαντέ, ο οποίος είχε δεχτεί το ανώνυμο τηλεφώνημα στην ασφάλεια για τον Ψυκάκο, αλλά όλοι διαπιστώσαμε την αξιοπιστία του συγκεκριμένου μάρτυρα. Επίσης, η εισαγγελέας χαρακτήρισε τις εικόνες που είδαμε στο βίντεο σαν ο Ψυκάκος να έχει πάει σε σαφάρι και να βλέπει κάτω το θήραμά του, τον Φιλόπουλο. Το πήρε αυτό η πολιτική αγωγή και το έκανε… ψαράς με ροφό.
Δεν είναι δυνατόν να σχολιάζουμε μόνο τη χυδαία έκφραση (σ.σ. “έτσι γα…ν τα μανιατάκια μωρή π….να”) και όχι το “φύγετε-φύγετε, μην τον πειράξει κανείς”. Τους διώχνει ο Ψυκάκος. Μπορεί να χρησιμοποιεί χυδαίες εκφράσεις, μπορεί ο τρόπος του να μην είναι σωστός, αλλά τους διώχνει για να μην πειράξει κανείς τον Φιλόπουλο. Δεν είναι δυνατόν να απομονώνουμε το “έτσι γα…ν τα μανιατάκια”. Αλλά ακόμα και στον Φιλόπουλο να το λέει αυτό, είναι απλά χυδαίος, ελεεινός και άξεστος. Από πού προκύπτει η απλή συνέργια; Η απλή συνέργεια χρησιμοποιείται από τα δικαστήρια όταν δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Η απλή παρουσία δεν αρκεί.
Το θέμα είναι ποιος τον πρωτο-χτύπησε, ποιος τον χτύπησε δεύτερος και εν τέλει ποιος έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα. Αυτά πρέπει να απαντήσει το δικαστήριο σας. Δεν τα ξέρουμε αυτά, ούτε ποιος το έκανε, ούτε αν ήταν εν βρασμώ ψυχής.
Όσοι πήγαν εκεί, δεν πήγαν για να σκοτώσουν ή να σκοτωθούν. Αν ήταν έτσι, και ο Μιχάλης Φιλόπουλος γι’ αυτό το λόγο θα είχε πάει. Δεν ήταν στοχοποιημένος ο Μιχάλης Φιλόπουλος. Κανένας δεν ήταν και αυτό προκύπτει απ’ τις καταθέσεις όλων. Επομένως, δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος δόλος. Είναι καθαρή περίπτωση θανατηφόρας σωματικής βλάβης.
 Ο άνθρωπος αυτός (σ.σ. Ψυκάκος) προστάτευσε τον Μιχάλη Φιλόπουλο. Πήγε να κάνει το καλό και βρήκε τον μπελά του».
 Με μια ιδιαιτέρως αιχμηρή αγόρευση που ξεπέρασε σε διάρκεια τις τρεις ώρες, η δικηγόρος του Βασίλη Ρουμπέτη, Ιωάννα Κούρτοβικ, επεσήμανε –μεταξύ πολλών άλλων- τα εξής:
«Είναι μια σκληρή υπόθεση για εσάς κύριοι Εφέτες, γιατί δέχεστε πίεση από εξωδικονομικούς παράγοντες. Έχετε συναισθηματική πίεση από τον μαυροφορεμένο πατέρα και τη μαυροφορεμένη μάνα που πιέζουν συνεχώς να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είναι δύσκολη υπόθεση και για εμάς, γιατί παλεύουμε με φαντάσματα, με φήμες και όχι με αποδείξεις. Δεν μπορείτε να δικάσετε με πιθανότητες, δεν αρκούν αυτές.
Είναι ιερός ο πόνος της οικογένειας και η ανάγκη για δικαιοσύνη. Υπήρξε όμως μια άγρια στοχοποίηση των κατηγορουμένων και των συνηγόρων τους από την πολιτική αγωγή και την οικογένεια. Προσωπικά πρώτη φορά στοχοποιούμαι έτσι. Φοβόμαστε ότι αυτή η στοχοποίηση προσπαθεί να καλύψει κενά. Αυτό το κλίμα, αυτή η επιθετικότητα, αυτή η στοχοποίηση. Κάποιες στιγμές, μάλιστα, είδαμε και θεατρική αντίδραση.
 Υπήρξε και προσπάθεια επηρεασμού μαρτύρων, αλλά δεν θα αγγίξω συγκεκριμένα πράγματα γιατί θα πρέπει να κάνω και μηνύσεις.
 Η μη απόκρυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου εφευρέθηκε σε αυτή τη δίκη. Ο Ρουμπέτης, για τις ανάγκες της στοχοποίησης, πήγε στην Παιανία χωρίς κράνος. Όλες οι καταθέσεις λένε ότι όλοι φόραγαν κράνη ή κουκούλες. Εκτός απ’ τον Ρουμπέτη. Είναι τυχαίο αυτό;
 Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις του Κωνσταντακόπουλου, ο Φιλόπουλος συμμετείχε στα επεισόδια, ήταν μπροστά και φορούσε κουκούλα. Απ’ όλες τις καταθέσεις προκύπτει ότι φορούσε κουκούλα. Επίσης βρέθηκε και κάποια ποσότητα αλκοόλ στον Φιλόπουλο.
 Ακόμη και αν δεχτείτε ότι ο Ρουμπέτης ήταν στο σημείο, πρέπει να πείτε ότι χτύπησε τον Φιλόπουλο. Ότι είχε γνώση πως το χτύπημα θα επέφερε θάνατο. Ότι είχε και τη θέληση να τον σκοτώσει. Μόνο έτσι προκύπτει ανθρωποκτόνος δόλος και ενοχή. Εμείς λέμε ότι πρόκειται για θανατηφόρα σωματική βλάβη.
Όσοι ανέφεραν το όνομα του Ρουμπέτη, ήταν συγκατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία και εκβιάστηκαν από την αστυνομία να τον αναγνωρίσουν, λέγοντας τους ότι έτσι θα γλιτώσουν εκείνοι. Ήταν ο εύκολος στόχος ο Ρουμπέτης. Δεν ήταν πρωτοκλασάτος. Ένα παιδαρέλι ήταν, με δείκτη νοημοσύνης που δεν ήταν και 180. Και αυτοί που τον ανέφεραν, όχι απλά δεν είπαν την πηγή της πληροφόρησής τους, αλλά δεν την γνωρίζουν καν την πηγή, διότι πρόκειται απλώς για ψιθύρους.
Τον Κουρατζή τον έβαλε η αστυνομία να υπογράψει ότι είδε τον Ρουμπέτη στα επεισόδια και εντελώς ξαφνικά, μετά από λίγη ώρα, πήγε ο πατέρας Φιλόπουλος και είπε για το σημείωμα. Μετά από μια ώρα περίπου, κατέθεσε και ο Βασιλάτος. Όλοι αναγνώρισαν τον Ρουμπέτη από φωτογραφίες. Όλοι άλλαξαν μετά τις καταθέσεις τους γιατί ήταν φανερό ότι στην αρχή ήταν υπό την πίεση της αστυνομίας.
Δεν υπάρχει ένας μάρτυρας να ήταν μπροστά και να μπορεί να σας πει (ή έστω να άκουσε από συγκεκριμένη πηγή) ότι είδε τον Ρουμπέτη. Καμία μαρτυρία, είτε άμεση, είτε έμμεση. Δεν υπάρχουν βίντεο, δεν υπάρχουν αποτυπώματα, φωτογραφίες. Τίποτα απολύτως.
Από το χαρτάκι (σ.σ. που δόθηκε στον Ανδρέα Φιλόπουλο και έγραφε το όνομα του Ρουμπέτη) δεν προκύπτει τίποτα. Το σημείωμα εφευρέθηκε για να δώσει σώμα στην έρευνα. Έπρεπε κάτι να υπάρχει για να φωνάξουν τον Ρουμπέτη.
Στις 16 σελίδες της κατάθεσης του Κωνσταντακόπουλου στις 3/4/2007, δεν αναφέρει ούτε μία λέξη για τον Ρουμπέτη. Λιποθύμησε στο πρώτο δικαστήριο όταν τον ρώτησαν οι δικαστές για τον Κ. και τον Κ. Για τους δικούς του δηλαδή. Τότε τον έπιασε ο τρόμος. Δεν έτρεμε επειδή έπρεπε να πει κάτι για τον Ρουμπέτη που δεν τον ήξερε κανένας. Δεν θα δίσταζε να πει κάτι για τον Ρουμπέτη. Όμως δεν είπε τίποτα, ποτέ και σε κανέναν. Και ο Αντωνίου είπε ότι δεν έχει καμία ρητή μαρτυρία από τον Κωνσταντακόπουλο ότι είδε ποιος χτύπησε τον Φιλόπουλο. Και είπε μάλιστα στο δικαστήριο ότι “οι ένοχοι δεν κάθονται σε αυτά τα έδρανα”.
Ο πατέρας Φιλόπουλος ήταν σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Καταφέρθηκε με μένος εναντίον μας και πικράθηκα γι’ αυτό, με στεναχώρησε. Το μοναδικό που λέει για τον Ρουμπέτη ο Ανδρέας Φιλόπουλος είναι σχετικά με το χαρτάκι, ενώ την ίδια στιγμή δίνει ονόματα, όπως του Κ. και του Μπ. Το ίδιο και ο αδερφός του Μιχάλη, ο Χρήστος Φιλόπουλος. Εκτός από το χαρτάκι που είπε ότι δεν το διάβασε, δεν ανέφερε τίποτα για τον Ρουμπέτη. Ήταν μάρτυρας υπεράσπισης για εμάς, αφού πουθενά δεν αναφέρει τον Ρουμπέτη.
Στον Βασιλάτο ασκήθηκε πίεση, όπως σε όλους τους πιτσιρικάδες, τους 18χρονους. Τους έδειχναν τη φωτογραφία του Ρουμπέτη και τους έλεγε η αστυνομία ότι “αυτός είναι, το ξέρουμε, πείτε το για να γλιτώσετε”. Ό,τι λέει ο Βασιλάτος για τον Ρουμπέτη, είναι από ακούσματα. Ο Κουρατζής είναι αντίστοιχη περίπτωση. Δίνανε πρωτοκλασάτα στελέχη του Ολυμπιακού. Θα δίσταζαν να δώσουν το παιδαρέλι;
Η αστυνομία πίεσε, απείλησε, εφηύρε στοιχεία, σημειώματα κτλ. Ούτε αυτοί δεν πίστεψαν στην ενοχή του, διότι πήγαν, τον πήραν με τις πυτζάμες, τον έδειραν, κατέθεσε και μετά τον άφησαν ελεύθερο. Το ένταλμα σύλληψης βγήκε ένα μήνα μετά.
Η Τσολάκη, η κοπέλα του Ρουμπέτη, του έσπασε το κινητό γιατί φοβήθηκε με αυτά που άκουγε για τον σύντροφό της. Την έπιασε πανικός. Θα ζητήσουμε τον λόγο από τον Ρουμπέτη επειδή ένα μικρό παιδί αποφάσισε να σπάσει το κινητό του;

Δεν προέκυψε κανένα αξιόπιστο στοιχείο που να εμπλέκει τον Ρουμπέτη στα γεγονότα της Παιανίας. Κανένα δικονομικά αξιοποιήσιμο στοιχείο δεν υπήρξε».
Άρης Ασβεστάς
---------------------------------------------------------------------------------
Aφου τελειωσε η δικη και περιμένουμε την απόφαση  και αφου εβγαλε η κυρια κούρτοβικ ολα τα απωθημενα οσον αφορα την οικογενεια  του φιλοπουλου 
Χρησιμοποιώντας τα παντα ακομα και το ότι η μητερα του και ο πατερας του 
λέγοντας ?τι πηγαίνουν στο δικαστηριο  για να τους λυπηθουν η Δικαστές. Λες και στο πρωτο δικαστηριο  δεν ηταν εκει συνεχεια επι τρεισήμισι μήνες περίπου 
αλλα μαλων παλι δεν εβλεπε οπως άλλωστε δεν εβλεπε και τους μπραβους  που σουλατσαρανε τοτε και τρομοκρατούν τους μαρτυρες.

Επισης Είπατε απευθυνομενη στην εδρα τα εξεις  Έχετε συναισθηματική πίεση από τον μαυροφορεμένο πατέρα και τη μαυροφορεμένη μάνα.   
Δεν ξεραμε πως σας ενοχλούν τα μαυρα  και ερχεστε σε δισκολι θεσι άλωστε παιδια χασαμε και οχι κουρκουμπινια  δεν ξεραμε να φορεσουμε  κοκκινα  ναχουμε και κάνα δυο καραμούζες να σας κάνουμε το χατίρι

             Αλα ας πάρουμε τα πράγματα απ' την αρχή

4 απριλιου 2007 και ωρα 18.00' δινει την πρωτη  καταθεση του Ο ΡΟΥΜΠΕΤΙΣκαι εκεί
καταπινι  τον σταυρο του.εγώ δεν ξέρω κανενα κρατούμενο στην ασφαλεια να φοραει σταβρο ζωνη κορδονια ρολογια κ.λ.π αρα ο ρουμπετησ δεν ήταν κρατούμενος.  φοβήθηκε και εκανε αυτο που εκανε  δηλαδή που κατάπιε τον σταυρο του για να φυγει απο την ασφαλεια οπως και εγινε  μάλιστα ήταν τόσο καλά που ζηταει την μαμα του και δικηγορο να υπογραψει βεβαια αργοτερα ειπε αλλα. {θα δουμε στο παρακάτω βίντεο}
Πηγε στην ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 05/04/Ο7 ΜΕΧΡΙ Ο7/04/07 και μάλιστα βγηκε με δικια του βουληση 
Στις 04/05/07 πηγε στο ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ και βγηκε Στις 08/05/07   ολες αυτες τις μερες ξερει πως τον ψαχνει η ασφαλεια αλλά κουβέντα για για αυτο. 
Επισης δεν κάνατε αναφορά καθολου για την του ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΝΩΜΟΣΥΝΗΣ που άλλωστε είχε ζητήσει και ο ίδιος ο πελατισας και έκτον ηστερον έκανε και παραπονα    
Στις 30/03/2007 Ο Βασιλατος λέει στη καταθεση του  ο ρουμπετης και [ο ΛΕ].αυτοι δεν φοραγαν κρανος..[βλεπετε βιντεο ] 
ο αστυνομικος  στην κατάθεσή του 04/04/07 και ωρα 12;55 λεει αυτος που ακούστηκε στις ειδησεις να βριζει την ωρα που ειναι ξαπλωμενος στο δρομο ο σκοτωμενος στη λαυριου ειναι ο ψικακος αυτος με τουσ φιλους του τον [Τ.Π]και τον ταξιτζη την εκαναν την δουλεια

Επισης Από πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι ο ταξιτζής τράβηξε διάφορα βίντεο από τον τόπο της σφαγής με το κινητό του. Οσον αφορά δε το κινητό αυτό, είπε στους αστυνομικούς ότι το έχασε μετά είπε αλλά θα δούμε πιο κατω.

Επισης εγω ποτε δεν ειπα στην Ασφαλια ότι το χαρτακι περιλαμβάνε αλο ατομο παρα μονο τον πελατισας  βλεπετε foto
 
Επισης για ποιο λογο εγω θα πρεπε να κανω τον αστυνομικο και  να έλεγχο το τηλέφωνο του πελάτη σας. Αυτο η λογικη λεει πρεπει να το κανει ο ιδιος για να αποδειξει την αθωότητα του.. 
ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ  ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΙΑ ΑΊΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΝΑ ΦΕΝΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΊΝΕΣ ΤΙΣ ΏΡΕΣ  αλλα δεν εκανε τιποτα γιατί?
Ηξερε ομως να το καταστρεψει και να τρέξει στα νοσοκομεια οπως ηξεραν  να πουν ότι το βιντεο το κατεβασαν απο το ιντερνετ.αλα πέταξαν τον υπολογιστη όπως και το τηλεφωνο. δηλαδή ότι στοιχεία ηπειρχαν για να μην κατηγορείτε ο πελατισας αδικα οπως λετε τα κατεστρεψε  εε αυτο και αν ειναι ποια..
Αλλά μην ξεχνάμε πως αυτος το εσπασε οχι ο ιδιος με εντολή του το εκανε η αρραβωνιαστικια του Επισης τι εγινε με τον υπολογιστη που πεταξε η μητέρα του : που ειναι ο φωτογραφος που τυπωσε τις φωτογραφιες 
Που είναι  διευθύνσεις να κατεβάσω και εγώ το video δυστυχως για εσας τα βιντεο τα τράβαγε και τα είχε ο ίδιος άλωστε που τα βρηκε η μητερα του και τα πηγε στην εκπομπή του τριανταφυλόπουλου  

Είπατε επίσης πως φέρθηκα σαν ταυρος εν υαλοπωλειο μαλων ξεχάσατε οπως το συνηθίζεται άλωστε οτι στον πρωτο βαθμο μας έβγαζαν συνεχεια εξω με την παραμικρή αντίρρηση που είχαμε τότε όμως σας βολεβε.
Οπως ξεχάσατε και τα επεισοδια που γίνονταν συνεχεια εξω απο την αιθουσα 
Ηπατε επισης για τον ΔΗΜΗΤΡΑ και τι δουλεια ειχαμε εμεις να πάμε να τον δούμε Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ λέει στη καταθεση για τον ρουμπετη από που να αρχισω και που να τελειωσω. Ομος εσεις δεν μας είπατε που πηγατε στη μάρτυρα και μας φέρατε το έγγραφο ότι δεν μπορεί να παραστεί  διοτι ειναι αροστι: η αληθεια ομως φαίνεται να είναι άλλη οτι η γυναικα φοβήθηκε ειδη πως  εμπλεξε σε έναν φόνο και δεν παρουσιάστηκε
 {πιθανον να έχει και τύψεις}        

Τέλος θέλω να σας πω οτι ειμαστε γονείς που ζητάμε δικαιωση  για το παιδι μας και δεν ζήτησαμε την λυπηση κανενος και ιδιαιτέρως την δικη σας αλλα ουτε και την δική σας 
συμπονια κρατήστε την για τον εαυτο σας
Αυτά που είπατε για εμενα και την οικογενεια μου τιμη μας ειναι απλα προσπαθούμε η δολοφονοι να μην γλιτώσουν
 ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΒΙΑ
   
Ομος με ενοχλησε η ανακριβειες που λετε
ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ 

 ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ